Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Культура » Увага!!! Рок Опера!!!

Увага!!! Рок Опера!!!

Сообщений 1 страница 19 из 19

1

21 травня в Оласній філармонії відбудеться грандіозна подія! Бажаючі зможуть насолодитися суперовим видовищем - рок-оперою "Юнона і Авось"! З історії мистецтва відомо, що це один з найпопулярніших творів цього жанру, а належить він перу композитора О. Рибнікова. Нажаль, додаткової інформації бракує, тому якщо комусь відомі деталі - діліться!!! а я можу порадувати вас лише посиланням, де можна безкоштовно скачати увесь твір :flag: http://www.skinmix.ru/snd/juno.php
А ще подейкують, що цього ж дня в Облмуздрамтеатрі відбудеться концерт легендарного гурту "Арія"!!! То правда?

--

0

2

я свабОоооодєн....! )) знаю лише цю пісеньку з Арії ))

0

3

взагалі то...це пісня Кіпєлова))він колишній лідер гурту, зараз розпочав сольну кар"єру і ця пісня не має наразі жодного стосунку до самого гурту "Арія" :tomato:

0

4

какіє у нас глубОкіє пазнанія )))

0

5

нарешті по місту з"явилися афіші Арії!!! концертна програма "Герой асфальту ХХ ст."
локація концерту - муніципальний Центр Дозвілля, вул. Набережна, 42.
Вартість квитків від 80 до 120 грн.
Придбати можна:
1. Каса Облмуздрамтеатру.
2. Крамниця Ля Ля Фа.
3. Муз Шоп.
4. Рок Шоп.

0

6

Вартість квитків від 80 до 120 грн.
Для Арії не є аж так дорого можна піти) :flag:

0

7

знаєш як кажуть...Арія вже не та))для багатьох меломанів цей гурт помер ще тоді, коли пішов Кіпєлов, а футболки, реглани, постери і альбоми групи з кожним роком втрачають в тиражі...уповаємо на класику))їх творчість попередніх років на піку популярності - так, зараз?чесно кажучи я б не пішла :glasses:

0

8

от думав піти, а після твоїх слів  .....   бажання пропало :dontcare:

нада здати тебе організатором концерта), як антирекламщика :rofl:

0

9

вчора організаторів зустріла))пропонували квиточки файні притримати))я обіцяла трохи попіарити концерт...от же ж я паскуда препаскудна :insane:

0

10

я свабОоооодєєєєєєнннн...! ))) :canthearyou:  я б і задурно не пішов ...

Отредактировано Black staR (2008-05-15 09:39:10)

0

11

Был я на концертах и Арии(уже без Кипелова) и на Кипелове:)
для меня Ария действительно уже не та.
Вот тут думаю в июне приедет Лакримоза, куплю билетики схожу.
ЗЫ. я сейчас в Киеве живу.

0

12

поясни непутьовому про Лакримоза, щось я такого не чув. Не захоплююсь даним музичним напрямком, хотя і не проти послухати.
Кинь  силку на їхній альбом, якщо маєш)

0

13

Yurik написал(а):

Кинь  силку на їхній альбом, якщо маєш)

В торентах выкачал....Подниму фтп, дам ссылку:)

0

14

:flag:  я би тож шота незвичне поССлуХав )))

0

15

свіжі новини про концерт АРІЇ!!!
отже, концерт сьогодні, попередньо потрапити туди не планую, але вчора гарнесенько попивши прикарпатського бальзамчику з організаторами з"ясувала цікаві деталі :glasses:
потрапив мені до рук технічний райдер...чесно кажучи, була просто в шоці! окрім банальних і типових - такий-то готель, транспорт і бла-бла-бла він включав те, що повинно бути в гримерках - пляшка Джек Деніелс 1 л, пляшка Хортиці (0,5 л) і 10 пляшок світлого пива Чернігівське або Славутич, а на додаток пляшка червоного Італійського або Французького вина!!!капЄц поєднувана комбінація...))дивні смаки в зіроК!))крім того всього обов"язковою є нарізана сирокопчена ковбаса, сир і хліб, при чому не в канапках!!!))бухати зібрались російські рок-стари вЄрняк!)) а ще по 10 махрових полотенець...і шо ж вони втирати будуть такою кількістю? ну і безкінечний список водичок-сочків-мінералок-фруктиків і асорті з різних видів горіхів - старість не радість))треба мінерали і мікроелементи постійно вживати, щоб на сцені не розсипатись)) На останок додам, що коли до Станіслава приїздив Кріс Норман, то просив лише пляшечку свого улюбленого віскі!))і ніяких там кубас-бананів))отакі і от різні вони...ці звьОзди)

0

16

ну ти і зрівняла Кріса Нормана, з бліденькою тінню групи Арії)  цікаво було почитати шпійОнський доклад) вдячний тобі :flag:

0

17

Пройшла така мулька, що концерта не було, мол вокаліст захворів. Ніхто не знає подробностей?)))))

0

18

Хз...але якшо насправді не було концерту то я буду довго  ржати  :rofl:

0

19

100% концерта не було!!! Гроші за квитки повернули і всі фанаті легендарної Арії пішли дивитись фінал Кубка Чемпіонів)))))

0

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Культура » Увага!!! Рок Опера!!!