В Івано-Франковську нарешті почали боротися с однорукими бандитами... Подробиці тут
Отредактировано kosolapiy (2008-11-14 08:01:59)
Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ |
Правила |
|
|
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Game - zone » Ваше ставлення до ігрових автоматів?
В Івано-Франковську нарешті почали боротися с однорукими бандитами... Подробиці тут
Отредактировано kosolapiy (2008-11-14 08:01:59)
це хвороба..при чому дуже серйозна!
навіть не сумніваюсь, що всі, хто не "хворіє" цією хворобою, проголосують "НЕГАТИВНО"
тому-то цікавіше було б дізнатися думку якраз тих, хто регулярно просирає час і бабло на автоматах....
..ті хто "хворіють" також негативно до цього ставляться.. але тяга відігратиССь сильнішА ))
навіть не хочу пробувати, це так страшно
гірше, ніж пияцтво ))))
..ҐҐгг да картинка невесела... цікаво чим саме затягує людей така мрачна перспектива ))
мабуть тут працюють якісь підсвідомі інстинкти а насправді люди сподіваються на "шальниє дєньгі"...
та найгірше тут навіть не сама суть ігрових автоматів... а те, шо це сфера шахраїв, нечесності, кароче бруд суцільний. От сам подивись -
по-перше, в нас ті ігрові автомати дуже легонько програмуються на майже нульову долю ймовірності шото виграти.. того й просираєш в тищі разів більше, ніж виграєш..
а по-друге, навіть як ощасливить тебе доля хорошим джекпотом, то ліпше зразу бабло віддати власнику, бо додому можеш і не дійти (начальник же гроші свої віддавати не хоче, паскуда)..
і тим не менше, бізнес цей у нас процвітає
Я особисто вибрала варіант "Нейтрально" бо сама не граю, а ті хто грають - про їхні "душі", гаманці і таке інше я впевнена я кому попепеживати. Якшо чесно я навіть зрозуміти не можу шо у тих автоматах знаходять. Колись спеціально проводила експерисенти над собою затягне чи ні. Навіть не зацікавило)))
а мене, чесно кажучи, тисне жаба, як то так - люди пхають в ящички з кольоровими картинками купи грошей...ліпше би мені пару рублів, я б також покривлялась
а мене, чесно кажучи, тисне жаба, як то так - люди пхають в ящички з кольоровими картинками купи грошей...ліпше би мені пару рублів, я б також покривлялась
хош сказати - рагульчики грають, аби просто парісаватись??! певне погано я ту кухню знаю
та де! до чого тут рагульчики і порісоваЦЦа?! це просто хвороба така - ігроманія, туди йдуть охоплені азартом і кожен думає, шо заробить на цьому...хоча всі усвідомлють наскільки шанси мізерні і яка безглузда уся ця ідея про заробляння ((
думаю не варто тим філосоФФію розводити по цій темі хто невиграв хоча б 100 грн в тому лаХатроні )
а я думаю, шо якшо бачиш з середини, шо ця штука з людьми робить, то і грати не почнеш і маєш повне право всім розказувати, який це жах
це дуже страшна хворба
..ага, псиХологічна )
Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Game - zone » Ваше ставлення до ігрових автоматів?