Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » ЕМО рух » Майкл Джордан...емо!?

Майкл Джордан...емо!?

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

вийшла друком книга Майкла Джордана Gothika, в книзі йдеться про його культорологічні дослідження з приводу проходження готів та емо.
За легендою розкопаною десь Джорданом, перша експедиція з готами наважилася податися на чужі землі у складі трьох кораблів. Перші два кораблі везли воїнів - міцних, мужніх і безстрашних, а на третьому були нікчеми та боягузи, що відбували покарання за слабкодухість і мали послугувати "гарматним м"ясом" на випадок неочікуваного нападу. Третій корабель постійно відставав від перших двох і звідти невпинно долинали схлипування та нарікання. Воїни на перших двох кораблях гордо називали себе Goths, а екіпаж третього корабля - Emo (від гот. Ermohen - слабкий, повільний) .
як думаєте - рАзвод?
--

0

2

Джордан -  :rofl: ЕМО.....жжош ! ))

0

3

Думаю что все таки развод.

0

4

SteelDi написал(а):

Думаю что все таки развод.

ця інформація була вивішена на офіційному сайті одного з американських видавництв у колонці сенсація з трьома знаками оклику :glasses:

0

5

такс нада покапатись в неті, може і зовсім не развод :sceptic:

0

6

23 нумер рулить...  :cool:

0

7

Lady написал(а):

ця інформація була вивішена на офіційному сайті одного з американських видавництв у колонці сенсація з трьома знаками оклику :glasses:

А давно мы уже верим всему что написано в инете?
Тут только процентов 5-10 правды.

0

8

брехня сказана тричі стає правдою - це аксіома :glasses:
Майкл Джордан - емо! Майкл Джордан - емо! Майкл Джордан - емо! :D

0

9

поріжу всім вени за Джордана!!! :mad:

0

10

Lady написал(а):

брехня сказана тричі стає правдою - це аксіома

Неа... Я бы сказал что ложь сказанная трижды становится слухом:)
Интерес к ЭМО мне напоминает в свое время интерес к панкам:) Все их хаяли, а теперь живут себе потихоньку.

0

11

лол

0

12

:crazyfun:  все має право на іССнування..))
а еМо... це ЕМО нІц проти них немаю... але і жОдного плюсу не можу їм дати... не риба ні мяСо.! :glasses:
Хочете вирізнитиССь..рожево-чорного кольору не доССтатньО.. і соплєй тАкож!!  :angry:  ІМХО

0

13

was ist das EMO?

0

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » ЕМО рух » Майкл Джордан...емо!?