Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Балачка » Саундтрек до мого життя

Саундтрек до мого життя

Сообщений 1 страница 14 из 14

1

Музика супроводжує нас на протязі нашого життя, когось частіше, когось рідше))...Вона дуже багатогранна, різноманітна, з безліччю стилів, напрямків, пронизана нескінченною кількістю років та історичних епох))...з нею пов"язане і наше життя, наша сучасність)

Пропоную кожному учаснику викласти в даній темі список пісень( не обов"язково найулюбленіших), які би доповнювали (були саундтреком) до вашого буття))...Пропоную обмежити даний список 15-ма піснями( хоча зазвичай цей список набагато довший)...обравши 15 най-най, ви зможете зробити усім користувачам натяк на те, яке ж воно, Ваше життя, це може сприяти покращенню спілкування, як на форумі, так і в житті))..

Як завжди, почну з себе:
1.ДДТ - В Последнюю Осень;
2.Queen - The Show Must Go On;
3.Scorpions - Wind Of Change;
4.Queen - I Want it All;
5.E.L.O. - Ticket to The Moon;
6.Scorpions - Believe In Love;
7.DMX - No Sunshine;
8.Машина времени - Пока горит свеча;
9.Eminem - Stan;
10.Nightwish - Sleeping Sun;
11.2Pac - Letter 2 My Unborn;
12.Bon Jovi - Its My Life;
13.Машина Времени - Место Где Свет;
14.2Pac - Life Goes On;
15. Smokie - Needles & Pins.

Також можете писати коментарі до кожної пісні, які почуття вона у вас викликає, або з яким періодом життя її пов"язуєте)))...

Отредактировано NaturalBornKilla (2008-07-21 08:05:43)

0

2

хммм... цікава тЄмка..зачьОднО :cool:
найближчим чаССом викладу сФФій спіССачєҐҐг ))

0

3

Пісеньки відсортовані не за якимось рейтингом, а так, як згадувались:

1. Trapt - Headstrong
2. Тонкая Красная Нить - Осень
3. Vulpine - Clench
4. We Shot The Moon - Hope
5. 6000000000себя - Часть моих мыслей
6. Alexisonfire - This Could Be Anywhere In The World
7. On the Last Day - The Black Ashes of a Bridge to Tomorrow
8. Mayday Parade - Jersey
9. Adema - Planets
10. A Day To Remember - Your Way With Words Is Through
11. Бумбокс - e-mail
12. Pictures Inside Me - Я Не Чекаю Тебе
13. 3 Doors Down - I Feel U
14. Breaking Benjamin - Topless

at last but not at least
15. Bullet For My Valentine - The Poison

0

4

Mentally_ill
Я список составлять не буду, потому что долго. Я очень много музыки слушаю, и очень много групп нравится :) И кстати почти каждая группа ассоциируется с определенным периодом своей жизни. И кстати слушая одну из старых групп, вспоминаю события того периода.

0

5

....шОт мені тож важко склаССти...хотів в хронологічному порядку..але багато позабував))
скажу шо дЄтССтво моє музикальне пройшло з магнітофоном "НОТА" (тіпа Маяка)..і перше шо мене виперло з "забугорного" то є  ESAT-17 і Scorpions (своєрідне поєднання), але вже тоді проССтежилиССь мої всеобємнорізнопланові вподобання..
патом Територія А (найкраща програма на телеканалі ICTV (фраза з пісні)), група ВУЗВ (Вхід у змінному взутті), доречі памятаю рЄбяТа в моїй школі навіть виССтупали на старті карєри  :)
памятаю першу піССню "Танків" - "я коХаю гриця, за те шо у нього в кишені полуниця"
...ЛагутЄнко з Мумій Тролем також частенько слуХав... (неординарні пісеньки), доречі і тепер час від часу вмикаю
далі  перше знайомссТво з електронною музикОю у виконанні Prodigy. фанатів страшенно ))
..період часу шо я шоССь взагалі не памятаю шо і куда  :D  якіта провал..
ну і вОть зараз слуХаю всьо шо приємне вуХу.. бҐгг..останнім часом чаССтенько з колонок лунає Бум-Бокс і Океан Ельзи... ну і куда ж без клубняка..!!! а тут виділити імена Діджиків негоден ібо мені пуФФіг каҐгг єго завут..главноє шОп ітОг був, хатя нє... Гімн Казантіпа 2005 у виконанні R-Tem дотепер радує!))) ...оТаке..то .. Каламбія пікчерз нЄ прЄдССтавляєТ... :D  і на останок казирна фраза-заводіло, яку Кримські ЕмСі виголошували в такт музиці аби зажечЬ танцпОл - Опа-опа-опа-па  :rofl:  :crazyfun: 

...ніколи не чув Лед зеппелін ... непереварюю меТал і блатнячкі... і ніколи неподобався "Сектор газа"

Сорь шо написав не по формату але так мені виявилоССь проССтіше ))

0

6

SteelDi я б до того списку додала ще з 5 треків максимум..
реально такого плейліста вистачає на всі випадки життя для будь якого настрою
:rofl: беру максимум з того що можна взяти
звісно, не обмежусь цим .. але всього прослухати ітак не можливо, а я не з тих людей, які захоплюються новим і відрікаються від старого, такшо музична стабільність - один з приорітетів мого життя.. ось :)

ICE блін, тоже паматяю територію А в своєму ранньому дєцтві..дуже ранньому...ггик  :rolleyes:

0

7

Mentally_ill написал(а):

оже паматяю територію А

аГА..Анжеліка Рудницька, Юрко Юрченко (невизнані генії), а ще Фантом 2, Ван Гог..і купа груп неудачників ))

0

8

ICE написал(а):

Юрко Юрченко

мну і тепер його тюльпани в целофані прут :)

0

9

я про нього згадав вчора вперше за декілька років

0

10

ICE коли пост в цій темі писав? хД

Отредактировано Mentally_ill (2008-08-14 12:10:21)

0

11

Avril lavigne - innocence
Stone Sour - Through Glass
дві пісні які мене пруть на даний момент моҐо життя, але попри це ще є парочка, яку я потім напишу

0

12

Ґалчёноґ написал(а):

Stone Sour - Through Glass

:music: угу, класна...

0

13

Stone Sour - Through Glass  - вперше чую...ша буду гуглити ))

0

14

ICE
ну ґуґли і насолоджуйся

0

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Балачка » Саундтрек до мого життя