Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Реклама » www.freetime.if.ua - портал про відпочинок в Івано-Франківську

www.freetime.if.ua - портал про відпочинок в Івано-Франківську

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

www.freetime.if.ua - каталог місьць віпочинку з можливістю поставити оцінку та написати відгук про кожен заклад, новини, анонси, форум.

0

2

шось там я нічё не найшла з того що мене цікавить..... відпочинок всяке таке, чому про йогу нічё не написано, танець живота, аквафітнес, а якщо написано то вибачте, і скажіть де саме щоб я отримала інформацію...а басейн тільки за містом є нормальний? в нас немає???
Дякую)

0

3

Щодо басейнів, то в місті їх дійсно немає (сауни і "лєгушатніки" не рахується). Колос уже не перший рік на ремонті, басейн "Нафти" лише для студентів Нафти, аквапарк ще не готовий :(
На рахунок танцю живота і аквафітнесу я не знаток, знаю тільки що десь є. Можете звертусися за інформацією сюди.

Якщо під інформацією про відпочинок ви маєте на увазі статті про нього, то з часом ми плануємо публікації про те де і як в нашій області можна відпочити. Але не все зразу, зараз ми формуємо базу "де можна відпочити", почали давати анонс подій що відбудеться і публікувати статті про деякі з тих, що відбулися.

0

4

Тільки що уточнив. Танець живота з хорошим тренером є в Колосі, хоча майже в кожному фітнесклубі таке є.  Аквафітнес в поліклініці на вул. Довга (на 2-му поверсі).

0

5

mavik
дякую  :love: ,
і цей , ти не думай що я з наєздами, деколи може речення в мене так получатись)) я добра, мягка, біла і пушиста

0

6

Тепер на сайті працює афіша подій. На головній сторінці події на сьогодні.
На сторінці Афіша події на два тижня.
На кожен день можна обирати метод відображення - по подіям чи по часу.

0

7

Ґалчёноґ написал(а):

я добра, мягка, біла і пушиста

підтверджую...!))

0

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Реклама » www.freetime.if.ua - портал про відпочинок в Івано-Франківську