ICE написал(а):бачу маємо ярого націоналіССта... нІц не маю проти..але критика має бути конСтруктивною...ібо ніХто не казав шо IF - підрозуміває саме укр мову!!! а реально то мова сайту у розробці..
Та нє, якій націоналіст.. правильно, .if не означає Українську мову, .ua -- означає..
Просто мені дуже не подобається Ваш проект, я міг би і не витрачати свій час на те щоб написати тут і зарегатись, але роздражає спам, для чого спамити на пошту? -- Не стає розуму сформувати нормальну цілеву аудиторію?
А ще якось соромно за сайт, він же так чи інакше до міста причетний (Івано-Франківська)
ICE написал(а):бҐг.. а хто казав про супер дизайн..це важливо?? чи важлива атмоССфера на сайті?? інФФа? люди які тут приССутні?? теми які їм важливі?
))люди які присутні, теми які важливі.. якіх в розділах до 20)) і не сумніваюсь шо вони постились на початку на замовлення....
Коротше, за спам може бути тільки неповага, ось суть того чого я написав негативні речі про форум, немає голови для розкруткі в любому вигляді - розсилай на мило ссилку своїм знакомим а не спам де попало!
ICE написал(а):П.С.: дякую за критику..))) тре чути не тільки "все так кльОвО"
Нема за шо, думаю моя думка дійсно важлива, бо говорячи "все так кльОвО" люди просто говорили це з повагі..або з якіхось інших покликів, якшо говорили, але аж ніяк не із-за професіоналізму з якім зроблений цей ресурс !!
Отредактировано hate (2008-07-08 16:18:27)