Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Критика для lihtar.if.ua

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

:)
Просто виникає питання: для чого???
Для чого цей сайт-форум-не понятно шо???
Для чого спамити на імейли? (саме туди мені прийшов лист про цей ресурс)
Якшо if.ua - де локалізація форума під Укр. мову? Подивився WHOIS.. інтересно стало чий домен..Чув я про власника цього домену, стало все на свої місця.. і те шо про нього говорили...

Чи комусь сподобався супер-дизай сайту, чи юзабіліті, чи ще якісь зручності, чи можливо естетичне задоволення в когось викликає спілкування на даному форумі? ;)

0

2

hate
На самом деле, форум сделан для общения людей.
Если вам чтото не нравится, помогите переделать, а "трясти воздух" каждый может.
То что люди общаются это уже показатель.
Извините если повторюсь но,если что то не нравится, никто вас тут писать не заставляет.

0

3

не бачу конкретної критики шановний! ))

hate написал(а):

Якшо if.ua - де локалізація форума під Укр. мову?

бачу маємо ярого націоналіССта... нІц не маю проти..але критика має бути конСтруктивною...ібо ніХто не казав шо IF - підрозуміває саме укр мову!!! а реально то мова сайту у розробці..

hate написал(а):

Чи комусь сподобався супер-дизай сайту

бҐг.. а хто казав про супер дизайн..це важливо?? чи важлива атмоССфера на сайті??  інФФа?  люди які тут приССутні??  теми які їм важливі?.. Ваш субєктивізм абсолюТно не доречний з огдяду на доводи! )))
і кількіССть приССутніх тут людей..хОч і невелика..говорить сама за себе!!!
П.С.: дякую за критику..))) тре чути не тільки "все так кльОвО"
П.П.С.: для тих хТо в баранЄпоЄздЄ - для критики є спецрозділ!  :glasses:

жду Вашего паССта, патом перенесу гілку у відповідне їй міССце... ібо ви нє патЄряліССь са сваім тЄкстам!)

0

4

:crazyfun:  :D
підняв наССтрій ))

0

5

ICE написал(а):

бачу маємо ярого націоналіССта... нІц не маю проти..але критика має бути конСтруктивною...ібо ніХто не казав шо IF - підрозуміває саме укр мову!!! а реально то мова сайту у розробці..

Та нє, якій націоналіст.. правильно, .if не означає Українську мову, .ua -- означає..
Просто мені дуже не подобається Ваш проект, я міг би і не витрачати свій час на те щоб написати тут і зарегатись, але роздражає спам,  для чого спамити на пошту? -- Не стає розуму сформувати нормальну цілеву аудиторію?
А ще якось соромно за сайт, він же так чи інакше до міста причетний (Івано-Франківська)

ICE написал(а):

бҐг.. а хто казав про супер дизайн..це важливо?? чи важлива атмоССфера на сайті??  інФФа?  люди які тут приССутні??  теми які їм важливі?

))люди які присутні, теми які важливі.. якіх в розділах до 20)) і не сумніваюсь шо вони постились на початку на замовлення....

Коротше, за спам може бути тільки неповага, ось суть того чого я написав негативні речі про форум, немає голови для розкруткі в любому вигляді - розсилай на мило ссилку своїм знакомим а не спам де попало!

ICE написал(а):

П.С.: дякую за критику..))) тре чути не тільки "все так кльОвО"

Нема за шо, думаю моя думка дійсно важлива, бо говорячи "все так кльОвО" люди просто говорили це з повагі..або з якіхось інших покликів, якшо говорили, але аж ніяк не із-за професіоналізму з якім зроблений цей ресурс !!

Отредактировано hate (2008-07-08 16:18:27)

0

6

hate
Насчет спама я не в курсе, но мне очень не нравится ваши высказывания в стиле непрофессианолизма. Люди делали сайт по собственной инициативе, их никто не просил и никто им не обязан, я как человек имеющий отношение к веб-программированию, знаю какого времени стоит потратить, чтоб запустить движок форума, и пусть он не самописный но на него было потрачено время и усилие. Повторюсь, можете помочь в написании скриптов для сайта, помогите или хотите выделить денег чтоб мы наняли дизайнера? Мы только будем рады, и обязательно увековечим ваше имя на этом сайте. А что где то в рекламе проскакивало что это супер пупер форум?

ЗЫ. ua домен только говорит что сайт расположен в регионе Украина, а if в Ивано-Франковске. И не более.

+1

7

дозволяю Вам, як проФФесіоналу  :glasses:  заспамити веССь if-нет повідомленнями про то як   непроФФесіонально зроблений наш сайт!)) :D  :crazyfun:
смішно...чоловік..зарегався..раз написав, другий...і каже який  неФФайний сайт ..думаю шо і ше раз напише.... скільки зуССиль шОп шоССь довеССти, уже ІССНУЮЧИМ кориССтувачам  ... логіка бЄтОН ! ))))

+1

8

многа текста...

не трать ні свій, ні наш дорогоцінний час...  не подобається сайт? вихід справа зверху! завжди знайдуться люди які чимось не будуть задоволені, покишо ти один ;)  всім не догодиш! я вважаю тему вичерпаною, ніхто тобі не зобов"язаний роз"яснювати ситуцаію чи політику ресурсу!

+1