Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Новини форума » Набір в Модератори

Набір в Модератори

Сообщений 1 страница 30 из 33

1

Проводиться набір в Модератори для роботи на форумі.
Вимоги:
- час перебування в інтернеті не менше 4 год;
- відповідальність;
- вік не менше 17 років;
- креативне мишлення та ініціативність;

Заявки залишаємо в цьому топі.
Форма подачі довільна. (Але зрозуміло чим  оригінальнішою вона буде тим більше шансів у вас!)
Також необхідно вказати, який розділ форуму хочете модерити і чому саме цей.
Адміністрація залишає за собою право відмови без пояснення причин.

0

2

Мене звати Архінелолокотопочерепопаньковськиц!
мені 12 років!
)

0

3

іми будІм ІмЄтЬ тібя.... ввІду-)

0

4

Я б взявся за модерування цього порталу, взявся б за розкрутку. Мені подобається дихзайн, але движок форуму не повністю перекладений, на якусь з мов. Якщо вам тре якогось модера - я присутній в неті 12 годин в день

0

5

хай пипл!ну по-моему креативней и непредсказуемой лучше меня не найдешь!я очень хочу стать модером и напостой висеть на этом сайте,уже пишу статьи - о стилях и культурах и вообще молодцы!Классный сайт!Хочу писать в разделы про клуб,клубные тусы,Рэп и Эмо!
мне больше 17 )))))))))))))))

Отредактировано MC_saNta (2008-05-15 12:44:06)

0

6

читаєм уважно

ICE написал(а):

Також необхідно вказати, який розділ форуму хочете модерити і чому саме цей.

вказуєм

0

7

Хочу вести модерацию раздела Рок,а так же если будет создан подраздел Аниме.
Так как на работе я провожу много времени в инете, то могу за это взяться.
Жду рассмотрения своей кандидатуры.
А почему имено эти разделы? так я ИТшник:)

0

8

я бы какой -нибудь раздел про "грязный секс" взяла модерить...)))))но тут такого раздела нет ))))))))))))...но вы всё равно над моей кандидатурой подумайте :)))))))))))

0

9

SteelDi написал(а):

так я ИТшник:)

не розумію як повязані Рок і АйТі !??

0

10

[mod] Уважно читайте форму подачі заявки і вимоги [/mod]

0

11

Примерно, как сыр и мышь:)
В своей среде программистов, ситстемщиков и других людей этой специальности, людей которые не любят Рок, мне неизвестны. В последнее время я перешел на JRock, это как свежий глоток воздуха, ну и меня не смущают разные этнические особенности произношения на разных языках.

0

12

тобто ти обертаєшССя в середовищі "рокерів" (людей які цікавляться даним напрямком музики)?!
Це добре... )) :cool:
Створюй в тому розділі теми, флуди на форумі, спілкуйся з людьми ... наші вчинки і дії говорять за нас! ))

0

13

Ініціатива і креативні ідеї  привітССтвуються :idea: ! )))

0

14

я так і знав. такого розіділу як я хочу нема(

0

15

XpyMu4 написал(а):

http://lihtar.if.ua/viewforum.php?id=33

0

16

XpyMu4 написал(а):

не фарт...мож не судьба?  :D

0

17

Любі друзі!в реалі можу придумати купу нових розділів і пріколно пропіарити сайт,вже знайомі тут на ліхтарику .тому дуже прошуся в модери!

0

18

буду чемна і пухнаста!а ще будем такі клановки робити шо капец! :tomato:

0

19

дуже люблю говорити,писати! :canthearyou:

0

20

ідейки по-секрету :suspicious:

0

21

сделайте раздел - знакомства,есть много темочек! :love:

0

22

а чо ти так в модери просишся? ти і так можеш створювати теми, висловлювати свої ідеї, зауваження)

0

23

MC_saNta

[ex]Шановна, 5 постів одної тематики, Вам не здається це  флудом? Якщо все можна висловити одним повідомленням! Ваша заявка прийнята до уваги! Результати Вам будуть повідомлені![/ex]

0

24

Дякую!сорі я не знала,шо це флуд ! :tomato:

0

25

Потрібен модератор у розділ Онлайн ігри, хто захоплюється лінєйкою, бк і прочім... жду кандидатур!

0

26

[mod]SteelDi - двіж на форумі помітний, грамотні і зміССтовні поССти саме те, що є однією з складових Модера і присутнє в тобі. Але тема Рок культури не прогресує, а саме її ти хотів модерити[/mod]

0

27

Один в поле не воин. Темы я добавляю по ходу нахождения новостей, ну а самому с собой говорить... признак...
Когда будет больше людей увлекающихся роком, думаю будет и обсуждение новостей. А пока я повторюсь, что я говорю сам с собой:)

0

28

SteelDi написал(а):

я говорю сам с собой:)

зГоден шо люду ше маловато..це питання часу.. думаю не довго лишилоССь чекати співрозмовників.. але для того шОп вони були їх тре завлікти цікавими, неповторюваними, неординарними іт.д. темами )

0

29

ICE написал(а):

але для того шОп вони були їх тре завлікти цікавими, неповторюваними, неординарними іт.д. темами )

Темы я подкидываю пока что простые, потому что на работе мозг не всегда может выдумать что либо новое:-)
Тем более скоро открою фтпшник, дам ссылки и буду делится со всеми желающими музыкой, привлекая больше сторонников музыки.
И насколько я понимаю модер это не тот человек который постоянно постит новые темы, а человек который следит за порядком в своей ветке, и владеет информацией соответствующей разделу, который  может поддержать беседу на тему и умело высказать свою тему и мнение, улаживая конфликтные ситуации....
ЗЫ. В интернет сообществе я уже более 6 лет, так что многого начитался:-)

Отредактировано SteelDi (2008-05-20 12:12:50)

0

30

пусяка написал(а):

швидше би оте "скоро" настало))

Ого у нас что ожидается пополнение в "поклонниках" рок музыки?Сорри за оффтоп
а вообще я туда музыку уже закидываю, теперь только привязать ссылки к моей страничке. и буду давать ссылки.

0

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Новини форума » Набір в Модератори