Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Дизайнерство » Одяг на замовлення

Одяг на замовлення

Сообщений 1 страница 6 из 6

Опрос

Чи шєте ви одяг на замовлення ?
Так, виключно на замовлення

0% - 0
Час від часу

50% - 1
Ніколи, завжди все купляю в магазинах

50% - 1
Голосов: 2; Проголосовали: 2

1

Хтось шив одяг на замовлення?  Чи якісно роблять, скільки коштує і як довго чекати виконання?

0

2

я ще правда особисто не шила нічьо, але маю вже заплановано.... Роман Гусак і Гріша Лаврук ці два хлопця мені дуже подобаються, і бачила їхні витвори, просто казка, і підберуть і порекомендують.... ціни вже в них треба питати, хоча якщо комусь цікаво я можу запитати і вивісити тут що і скільки коштує...

0

3

Ґалчёноґ написал(а):

ціни вже в них треба питати, хоча якщо комусь цікаво я можу запитати і вивісити тут що і скільки коштує...

Був би дуже вдячний...хотілося б спробувати шось пошити собі на замовлення...швидше всього це будуть штани. В мене з ними просто велика проблема, не можу знайти свого розміру((

0

4

хмм... а шо з розміром? він в тя дуж великий чи дуж малий?
..а штанці на замовлення це ідея.. правда бажання замовити трохи через інше - важко найти шоССь, що б справді припало до душі)

0

5

В мене зріст 192см.....важко знайти щось толкове в магазинах.....по розміру підходять тільки базарні джинси(((

0

6

...як я тебе розумію )))

0

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Дизайнерство » Одяг на замовлення