Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Ars longa

Сообщений 1 страница 12 из 12

Опрос

Нужно ли делать отдельную ветку
Да

85% - 6
Нет

14% - 1
Голосов: 7; Проголосовали: 9

1

Искусство вечно.
Поговорили мы (злые дядьки модеры и добрые админы) и решили спросить у вас, стоит ли открывать ветку о творческих увлечениях вас, наших любимых посетителей. Да или нет, и будите ли вы оставлять здесь свои работы aka Стихы, рисунки , записи музыки и так далее. Так же ждем предложений насчет названия.
С уважением, мы :-)

0

2

Наскільки я знаю досить багато в наших рядах творчих людей, є професійні журналісти, є люди які пишуть досить красиві віршики , прозу.......  головне щоб вони не соромились))))))))

0

3

Yurik написал(а):

головне щоб вони не соромились))))))))

угу, критика то відлякуюча штуковина))) що підсилює соромязливість :flirt:

0

4

а критика завжди кориССна.... а соромитиССь і непоказувати нікому свої робоТи це взагалі абсурд... нашо тоді творити??

0

5

ICE написал(а):

а соромитиССь і непоказувати нікому свої робоТи це взагалі абсурд... нашо тоді творити??

уууу))) Айс, так творять переважно для себе, коли щось переповнює і не поміщається в свідомості, і це не обовязково буде виставлене на показ))) :flag:

0

6

Агааа...буде накупичуватиССь в шухлядах аж до самої смерті... а потім ті творіння хтось найде, опублікує  і автор стане відомим на пів світу )))

0

7

можна найти вихід, просто зареєструвати інший нік, і поскідувати свої твори))))..
але це вже незнаю, як назвати... але вихід

0

8

було б бажання в людей викладати..все інше дурниці... я б особиССто якшо б був митцем то виклав би свої творіння може не всі..але хОч щоССь..для того шОп почути шо про це інші думають і в такий спосіб оцінити свій талант )))

0

9

йа за
нема чо оффтопити в інших темах :)
"мистецтво - це фантазія душі твоєї,
ліпи,малюй, говори про неї" (с)
:cool:
і всьо такі vita brevis :)

Отредактировано Mentally_ill (2008-08-14 10:03:38)

0

10

відповідний розділ уже можете найти ТУТечки

0

11

Я навпаки люблю коли мене критикують, саме критика допомагає мені виправити помилки... але критика буває корисною і шкідливою... коли критикує "папік" який дійсно шось розуміє, знає, вміє робити щось краще за мене, він вказує на помилки і дає корисні поради... а шкідлива критика, це коли хтось не має чим зайнятись і каже "аццтой" або ше шось в тому роді, хоча сам краще за тебе не зробить... саме шкідлива критика і заважає творчим людям невпевненим в собі...  :unsure:
П.С. Я так думаю...  :glasses:

П.П.С. Щоб не було оффтопу... Сам я пишу вірші, трохи малюю, знімаю відео... хтілось би поділитись з народом і вислухати їхню думку про мої заняття... :whistle:

0

12

повністю поділяю твою думку щодо критики ))
а роботи свої виставляй... залюбки заціним, вискажем своє "фе" ))

0