Хтось каже що лінь двигун прогресу, хтось нею відмахується на прохання ближніх про допомогу, а для когось взагалі такого поняття не існує...
А що для Вас є характеристикою ліні??? І які методи боротьби з нею? тай чи потрібна ця боротьба)))))
Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ |
Правила |
|
|
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Місце під сонцем » Лінощі...
Хтось каже що лінь двигун прогресу, хтось нею відмахується на прохання ближніх про допомогу, а для когось взагалі такого поняття не існує...
А що для Вас є характеристикою ліні??? І які методи боротьби з нею? тай чи потрібна ця боротьба)))))
Ось як пояснює це слово Вікіпедія)))
"Лень — отсутствие или недостаток трудолюбия, предпочтение свободного времени трудовой деятельности. Традиционно расценивается как порок, поскольку считается, что ленивый индивидуум является нахлебником общества. В то же время, в условиях интенсивной эксплуатации трудящихся, «лень» часто подразумевает естественную потребность в отдыхе."
"Другое определение лени — «потребность в экономии энергии». Лень — стремление человека отказаться от преодоления трудностей, устойчивое нежелание совершать волевое усилие."
і багато при багато розумних слів по тексту, а яка ВАША думка???
хз як би то повніССтю оХарактеризувати "Лінь"...але то шо я дУуууууууже лінивий то фАкТ )))) і нІц уже з цим не зробиш
устойчивое нежелание совершать волевое усилие
заССтавляє задуматиССь.. )
коли людині щось потрібно, то і лінь вже не памЄха ....
Отредактировано Ґалчёноґ (2008-06-05 13:29:19)
шо не скажіть а лінь сильна шТука...вона в рівній мірі може як шкодити людині так і допомагати долати певні перешкоди ))
шо не скажіть а лінь сильна шТука...вона в рівній мірі може як шкодити людині так і допомагати долати певні перешкоди ))
тобто Ти вважаєш що лінь це кльово, є то є...
а от цікаво яким саме чином лінь може допомогти долати перешкоди???
а от цікаво яким саме чином лінь може допомогти долати перешкоди???
підозрював шо виникне таке питання, коли писав той поССт, але зараз забуФФ уже, шо мав тоді на думці..))
ну та хоча б те шо завдяки лінощам придумали пульт ДУ, який допомагає з легкіССтю долати перешкоду у вигляді відССтані від ліжка до тЄлЄка ! ))
але рух то життя.... і про це не треба забувати...
саглаССєн ! )))
і я так думаю, деколи дійсно допомагає уникнути неприємностей))))
з лінню не має смислу боротись), з нею потрібно дружити. І коли необхідно, то попросити її сховатись в якусь маленьку коробочку =)
скажіть де найти ту коробку коли діло доХодить до прибирання кімнати )))
Віть найдеш ту коробку і скажеш мені, бо шось на рахунок цього я вже незнаю що робити
Ґалчёноґ
тут є ше варіант розбагатіти і найняти прибиральницю... от вам до чого лінь доводить -- до желанія разбОгатЄтЬ ))
крім власного бізнесу як можна ще розбагатіти... кримінал і інтім не прідлагать
кримінал і інтім не прідлагать
а єсі без цього то лінь тре перебароТь ! )))
блін я так і знала....(((
Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Місце під сонцем » Лінощі...