Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Чоловіки та жінки » Мобільні телефони у стосунках

Мобільні телефони у стосунках

Сообщений 1 страница 30 из 34

1

Чи варто читати смс іншого(ї)? До чого це приводить? Будь-які думки з  цього приводу... :glasses:

0

2

веее... мені завжди було противно читати те, що призначене комусь іншому, раніше любив полазити в чиїсь телефонній книзі, бо в декого там попадались ржачні приколи, але потім поняв, що і то є дуж приватна річ. взагалі не розумію таких людей, які можуть, наприклад, підійшовши до твого компа втикати на те про що ти в асі переписуєшся чи щось подібне...

десь читав таку думку (і погоджуюсь з нею на всі 100) - таке от перечитування смс це гра у "хто перший забуде витерти"...
імхо, якщо я можу бути спокійний, що мої вхідні не будуть прочитані - то це набагато більший прояв довіри... особисто в мене папки inbox i sent  - це як хісторі в асі, видаляти смс я не люблю і не зміг би терпіти, якщо б хтось регулярно копався в моєму телефоні...

0

3

ja skazhy tak, mene harut kolu prosjat gljanytu kartinki a sami sms 4utajyt,,,, taki mlja mene nervyjyt.....
i tomy ja rada wo tel mij pidtrumye fynkcijy, za dopomogojy jakoi ja stavljy parol na sms i na vse wo ho4y

0

4

Nemo написал(а):

таке от перечитування смс це гра у "хто перший забуде витерти"...

:cool:  вєрачЬка ))

0

5

будь-яке втручання в приватність є страшенно паскудною штукою і не приносить користі ні одному, ні іншому
питання не лише довіри, а й розуміння, ми ж ніколи не знаємо до кінця, що той чи інший текст означає для іншого - можна невинний жарт зробити причиною 3-ї Світової або дізнатися чужу таємницю, або...і так купу всього!!!карочь - нільзя читати ні щоденники, ні аську, ні смс, ні мейли, якщо воно не твоє і ти не маєш на то дозволу! я так думаю :surprise: 

0

6

А я скажу так. Вам есть что скрывать, вот вы и прячетесь и возмущаетесь. Всегда без проблем давал свой телефон девушкам, потому что я ей доверяю. Я честен прежде всего с собой и мне скрывать нечего.
Единственное что может не понравится это к примеру что начинают общаться от моего имени, это да. Если хочет посмотреть то без проблем.
У моей девушки был пароль от ящика, а у меня от её.

Отредактировано SteelDi (2008-06-01 14:34:12)

0

7

SteelDi
просто тут як з якого боку дивитись

SteelDi написал(а):

Всегда без проблем давал свой телефон девушкам, потому что я ей доверяю

ти звичайно правий, але... нащо їй дивитись в твій телефон, якщо вона довіряє тобі (маються на увазі контакти і месаги)

0

8

Nemo написал(а):

ти звичайно правий, але... нащо їй дивитись в твій телефон, якщо вона довіряє тобі (маються на увазі контакти і месаги)

В жизни всякое бывает, ну вдруг ей чтото показалось. я без проблем даю почитать, тем более по отношению и по глазам видно. И кстати она зная что я в любой момент дам ей телефон ещё больше мне доверяет. И по моему когда у вас отношения, у вас в принципе ВСЕ общее, ты не делиш на моё и твоё.

0

9

От секс по тел як на мене то якоССь примітивно... хз я б не відторчав від такого )))

0

10

секс по телефону з коханою людиною може дуже навіть завести! але після цього треба ставити трубочку і на всіх парах мчаЦЦа на зустріч один до одного, ну або руці допоможуть :blush:

0

11

Или игрушки купленные заранее, кстати можно прямо таки заниматься по телефону :-)

0

12

Я думаю он приверженец классического стиля занятия сексом, к коим я тоже себя отношу... мне посчупать приятней девушку, чем раздражение уха :-)

0

13

SteelDi написал(а):

мне посчупать приятней девушку, чем раздражение уха

+1..палюбОму..
нЄфіг шОплі не по ділу тримаючиССь за тел тркбку жувати )))

0

14

ой блін ви так говорите ніби цим тільки і займатись а в реалі ніц не мати.....
просто бувають випадки коли не можеш бути поруч біля коханої людини, і тому деколи можна і таке зробити.... хтось в камандіровку поїхав, в когось тоже щось схоже, а моб тел біля рук...

0

15

карочь нІмайо ета ... ібо думаю шо по тел. говорять по ділу... а уже мелодрами розкручувати за допомогою ціліФФона вважаю лишнім

0

16

пусяка
Признаюсь было :-)
Но в реале интересней, просто есть с чем сравнивать :)

0

17

пусяка
Ну фантазию никто не отменял :-)

0

18

ну у всьому є свої плюси...
при реальному сексі серце розвивається, при віртуальному - біцепси чи ще там щось )

0

19

пусяка
У нас двигается вся кисть :-) вот мышцы и развиваются :)

0

20

... ну от ..як завжди... сама безневинна тема зводиться до одного й того ж ) :glasses:

0

21

ICE
ВОт такие мы... Хлавные Флудеры.

0

22

SteelDi написал(а):

Хлавные Флудеры.

шо правда то не гріх... головне флудити пральнО ))

0

23

пусяка
Рожки спрячь а.... говорил не бери китайский нимб, а то "хочу вон те белые крылышки, белые крылышки". Вот так нам никто и не поверит.

0

24

пусяка
Так палимся жжж....

0

25

пусяка
можешь одеть, и сфоткать на память. Или на Хеллоуин одевать тоже можешь :-)

0

26

пусяка написал(а):

цікаво...а шо там ше може розриватись? 
акуратно ж з собою треба...

здається мені що ти слово "розвиватись" не так прочитала )

0

27

пусяка
А  перед глазами всякие картины рисуешь.... мда... палишься

0

28

ти мріяла про разриви? ))))))

0

29

я шот вас негоден пойняТи ))

0

30

Nemo
А может это скрытое проявление С/М ....

0

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Чоловіки та жінки » Мобільні телефони у стосунках