Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Евровидение

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Российский певец Дима Билан стал победителем музыкального конкурса "Евровидение", который прошел в Белграде. Он исполнил песню на английском языке под названием Believing.

Россия набрала 272 балла. Основная борьба развернулась между Москвой и Афинами, однако в самом конце голосования Грецию обогнала Украина, которая и заняла в итоге второе место. Украину представляла певица Ани Лорак.

"Евровидение" - одно из наиболее популярных телевизионных шоу в мире. Впервые конкурс был проведен в 1956 г., в нем приняли участие представители семи государств. Россия впервые выступила на конкурсе в 1994 г. 54-е по счету "Евровидение" пройдет в Москве.

0

2

Небачив як виССтупив Діма (не буду матюкатиССь вживаючи його прізвище), але і виССтуп Кароліни нІчим особливим не відрізнявся...але це дуж субєктивна точка зору, бо я бачив лише її висТуп )) Шейді Леді...буга га ))

0

3

я в шоці, як тому віддали перше місце.... я в шоці.....  Кароліни б дали іншу пісню, можна було б про щось говорити, я її особисто не те що не люблю... просто всеодно і я її неслухаю,) але голос гарний має..
Хіба там нікого не було з стількох конкурсантів достойних??? :question:

0

4

сцук... хотя я чув шо Андрій Данилко говорив "Якшо Рудницька(продюсер білана) договориться то він виграє" ... ненаю наскільки правда і т.д. но слухі просто так не ходять... я кароче абіділса на євробачення;)))

0

5

:rofl: йа тож десь читала, шо то всьо КУПЛЕНО...реально 2 роки тому пісня в нього була якось пофайніще...а сегорку шо? та  х**ня, а не пісня..посоромився б  :sceptic:  Кароліна була норм..я гіршого очікувала... нармуль.. живем  :)

0

6

alex написал(а):

Рудницька(продюсер білана)

та ну наФФігҐгг.... я в шОкє.. чьот не віриться ))))

0

7

вот на ютубі подивилась ёго виступ, чють не заплакала... якщо він краще всіх співав, то бідний ж то народ що там сидів  в залі....

0

8

ша тОж його виССтуп пошукаю...цікаво стало )))

0

9

За неофіційними даними наступного року на Євробаченні Україну представить Віталій Козловський. І для того, щоб перевершити Діму Білана, Віталік виступатиме на сцені, а біля нього Кличко влаштує спаринг, вкладаючи по черзі всіх конкурсантів, при цьому Ліля Подкопаєва буде робити різноманітні гімнастичні па, а Яна Клочкова в маленькому басейні на швидкість буде обганяти дельфінів! В перемозі можна навіть не сумніватися!

Отредактировано Yurik (2008-05-26 14:44:08)

0

10

Yurik написал(а):

За неофіційними даними наступного року на Євробаченні Україну представить Віталій Козловський. І для того, щоб перевершити Діму Білана, Віталік виступатиме на сцені, а біля нього Кличко влаштує спаринг, вкладаючи по черзі всіх конкурсантів, при цьому Ліля Подкопаєва буде робити різноманітні гімнастичні па, а Яна Клочкова в маленькому басейні на швидкість буде обганяти дельфінів! В перемозі можна навіть не сумніватися!

впала  :D тільки не повідомили, шо Козловський буде голий  :rofl:

0

11

ну то все наступного року Україна 100 % не виграє :D
ужас.....

0

12

я ващє то  Козловського і вдягненого терпіти не можу ))

0