Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Авто-мото » Жінка за рулем. Безпечно чи потенційна загроза на дорогах?

Жінка за рулем. Безпечно чи потенційна загроза на дорогах?

Сообщений 1 страница 19 из 19

1

особисто я рахую , що немає різниці хто за рулем.

0

2

А мені якоССь неспокійно їдеться коли сижу в машині, за кермом якої жінка.. :tomato:

0

3

від чого саме не спокійно?від того що жінка за рулем. чи від того що саме жінка за рулем, а не ти))))

0

4

вдало підміТила )) :crazyfun:  як коли, деколи від першого неспокійно, деколи від другого...а буває шо і від обох..))

0

5

З власного досвіду: деякі дівчата краще від пацанів водять авто)) 

А тормози бувають серед тих і тих, в більшості від водійского стажу залежить)

:flag:

0

6

Yurik правельно підмітив, що все залежить від водійського стажу... а я десь читав що жінки більш уважніші на дорозі ніж чоловіки.  :writing:

0

7

Все залежить від конкретно взятої особистості! ))) :glasses:

0

8

ICE написал(а):

Все залежить від конкретно взятої особистості! )))

назву теми читав?

Жінка за рулем. Безпечно чи потенційна загроза на дорогах?

так що на особистості не переходим)

Вчора якась тьотя на стоянці біля Кишені, по зеркалу дверкою вгріла, вийшла вибачилась....   мирно розійшлись. 

Таке враження, що жінки меньш сконцентровані за кермом, їх більше цікавить зачіска, макіяжик)))

А от за технічним станом авто вони точно не слідкують, поки щось серьозне не відломиться, так ніколи на сто не поїдуть)

0

9

Юр... а хіба те все шо ти перелічив не є складовими безпеки на дорозі?! ))) :glasses:

0

10

Мальчікі, я думаю що всі на равних правах... і в більшості чоловіки попадають в аварії, а не жінки))))
але вот недавно було мені смішно, коли дєвушка блонда, сиділа за рульом маленької рожевої машини, і говорила по рожевому мобільному телефону :D , не буду брехати мені стало смішно

0

11

Хух, Ґалчёноґ ти менЯ спасла))))), перевела тему ,  не знав що Айсіку відписати)

Ґалчёноґ написал(а):

блонда, сиділа за рульом маленької рожевої машини, і говорила по рожевому мобільному телефону

----     а ржууууу :rofl:  :flag:

0

12

да атЄц як прив"яжеться деколи)))) не в абіду, бо шучю)))
да я чють не впала прям там як побачила, но здєржалась, і дойшла чистенькою()))
треба фотік з собою носити такіх унікалів фоткати буду))

0

13

Ґалчёноґ написал(а):

треба фотік з собою носити такіх унікалів фоткати буду))

і нам показувати туйво ! ))))) ібо паржать всєм аХота ))

0

14

якщо взати в загалом, то дівчаток в нас стало більше за кермом, але в більшості вони не уважні, їм тяжко швидко зкоорденувати свої рухи і бажання))) а так як мені особисто то я люблю дивитися коли дівчинка за кермом))))

0

15

дивитися я тОж люблю...а ще прикОл коли їдеш в машині де водій жінка і кермує проФФесійно... а могут вЄдь єССлі хочЮт )))

0

16

Жінка обережніша за кермом....... але бувають і винятки аналогії ручному тормозу)))

0

17

недавно в камеді чув жарт на тему жінки за рулем, не гарантую що дослівно : " абревіатура ЖОПА розшифровується як Жещина Опять Паркует Автомобиль ....

0

18

Все залежиить від людини і її задатків, але переважно чоловіки водять краще, тут без варіантів...

0

19

ну це таке саме як жінки вміють краще за чоловіків вишивати хрестиком :crazyfun:

0

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Авто-мото » Жінка за рулем. Безпечно чи потенційна загроза на дорогах?