Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Місце під сонцем » Для чого був створений світ?(ми?)

Для чого був створений світ?(ми?)

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Ми всі часто замислуємся, для чого ж Бог всемогутній зробив нас всіх, для чого ми всі існуєм, для чого існує кожен з нас? В кожного з нас, є своя мета.
На вашу думку, для чого ви народились?
Ось я наприклад вважаю, що я просто маю втішити когось в житті, просто дати порадіти одній людині.... 5 хвилин за все. От подивиться сьогодні на дім пристарілих в Україні... Старші люди, яких ніхто не відвідує, яким немає про що поговорити. Подивіться на світ взагальному... скільки в світі є знедолених, тих, хто втратив віру в себе, тих хто готовий вже різати вени... яувіть, як 5 хвилин допоможе їм знову відчути смак життя, відчувати насолоду від запаху квітів, що цвітуть, від простого дотику до чиєгось тіла.
Яка ваше призначення в світі?

0

2

далжОн ізмЄніть мІр )) :playful:

0

3

А я щось запутався в своій меті) Треба пробувати більше добрих вчинків робити, а то якимсь злим став, нестриманим, бррррр

Отредактировано Yurik (2008-05-23 09:34:35)

0

4

я рахую , що аж так глобально замислюватись про суть і мету нашого життя, так можна і прогавити його...
треба саме гловне жити думаючи, а не жити тільки з одним питанням "для чог я народився"...
в кожного свої цілі в цёму житті, і для кожної людини вони різні.
Те що я особисто рахую для чого, як і коли робити, і до чого йти, до якої цілі , для іншої людини може показатись єрундою.і наоборот.
Життя прекрасне, зі всіма ёго проё...ми!!!
П.С. моя поява на світ що жити, а не існувати

0

5

Не стоит прогибатся под изменчивый мир, пусть лутше он прогньотся под нас (с) :rolleyes:

0

6

скажу словами класика: - "Ми боїмося всього на світі, як смертні, але прагнемо всього на світі, як безсмертні" (Ф. де Ларошфуко)

0

7

ані грама критики ні в чий бік.. але словами класиків краще доповнювати СВОЮ думку...ІМХО :tomato:
... здається знаю, яка буде реакція на цей поССт ))

а взагалі не думаю що кожен з нас має якуССь конкретну місію на цьому світі, хоча.. все залежить від того хто і шо під цим розуміє ))
місією  можна вважати навіть банальне - виховати сина/доньку, посадити дерево, збудувати будинОк ))

0

8

ICE написал(а):

ані грама критики ні в чий бік.. але словами класиків краще доповнювати СВОЮ думку...ІМХО 
... здається знаю, яка буде реакція на цей поССт ))

аха... яке їхало таке здибало... :D  :blush:

ICE написал(а):

Не стоит прогибатся под изменчивый мир, пусть лутше он прогньотся под нас (с)

0

9

alfavita написал(а):

яке їхало таке здибало..

то точно.. )) :crazyfun:  вОпщЄм порозумілиССь ))

0

10

zhuttja ce igra, vse zalezhut vid golovnogo geroja, tobto inwumu slovamu vid tebe.....

0

11

....шота тіпа  - кожен сам коваль свого щаССтя ))))

0

12

покищо живу в своє задоволення і над такими глобальними проблемами навіть не задумуюсь...

З.І. "Якщо Ваш син погано вчиться в школі - то дерево вже можна не садити"....

0

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Місце під сонцем » Для чого був створений світ?(ми?)