Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

їсти чи не їсти...

Сообщений 1 страница 30 из 45

1

Зараз в час технології і комп'ютеризації наші рідні ПК займають в нашому житті не останнє місце, а часу ще більше... але як модно висловлюватись в армії "війна війною, а обід по розкладу" .
Отож, всі ми полюбляємо щось смачненьке... на Вашу думку чи варто "їсти" перед монітором??? І якщо так то чому надаєте перевагу ВИ???

+1

2

Ну ти і видумала, супер :flag:
я частенько люблю щось жувати перед моніком. Особливо як прийде натхнення пошпіляти  якусь стратегію, чи в неті просто поковирятись......, якось навіть цікавіше)
Чайок попити вечерком перед монітором, це вже як традиція)))
Фільми переглядаю під смак улюблених чіпсів :rofl:

Тільки от проблема, клаву потім драїти(

Отредактировано Yurik (2008-05-18 12:23:02)

0

3

Дядя ІСЕ луплячиССь в моніТор свого компа глушить піваСС заїдаюЧи його анчОуССами )) :insane:

0

4

Кажуть то шкідливо (саме для організму шкідливо, а не для клавіатури)

Власне обідати чи вечеряти (тобто щось серйозне їсти:) ) за компом не люблю. А от попити якийсь чайок чи пиво, пожувати горішки чи чіпси, чи просто якийсь смачненький ніштячок - обожнюю :)

0

5

Yurik написал(а):

Тільки от проблема, клаву потім драїти(

аха... або ж завести вдома гризунів які б тими крихтами підкормлювались... хоча... якщо вчасно не "драїти" то вони і самі заведуться... вусатики такі:-)))

ІСЕ написал(а):

Дядя ІСЕ луплячиССь в моніТор свого компа глушить піваСС заїдаюЧи його анчОуССами )) :insane:

уууууу.... анчоуси, бідна тьотя Клава... її личко стає тоді таким румяно-плямистим:-))))

Отредактировано alfavita (2008-05-18 13:41:28)

0

6

Nemo написал(а):

Власне обідати чи вечеряти (тобто щось серйозне їсти:) ) за компом не люблю. А от попити якийсь чайок чи пиво, пожувати горішки чи чіпси, чи просто якийсь смачненький ніштячок - обожнюю

похвально... а то серйозне їсти перед монітором... уявляю, борщик, чи варенички зі сметаною:-)))

А мож є такі поціновувачі????

Отредактировано alfavita (2008-05-18 14:33:47)

0

7

Nemo написал(а):

Власне обідати чи вечеряти (тобто щось серйозне їсти:) ) за компом не люблю. А от попити якийсь чайок чи пиво, пожувати горішки чи чіпси, чи просто якийсь смачненький ніштячок - обожнюю

ну для клави понятно що шкідливо.
а от для організму в чому полягає шкідливість?

Отредактировано Yurik (2008-05-18 13:30:48)

0

8

Yurik написал(а):

ну для клави понятно що шкідливо.
а от для організму в чому полягає шкідливість?

для організму... перш за все ефект захоплення... людина перед монітором (чи навіть екраном телевізора) просто не помічає кількості того що вона з'їла... і навіть те що вона їсть...

0

9

alfavita написал(а):

не помічає кількості того що вона з'їла... і навіть те що вона їсть...

Юра ти свою миШку не надкуССив чаССом?! ))

0

10

пусяка написал(а):

тю))) я одна чемна тут))) я настільки люблю свій комп, шо не можу собі дозволити його закидати горішко-анчоусо-чіпсами...я його ціную і люблю, а він у відповідь працює безвідмовно!
ТЕХНІКА ТЕЖ ПОТРЕБУЄ ЛЮБОВІ!!!

підтримуюю-ю-ю-ю, я вже думала не знайдеться нікого такого:-))))
як ми відносимось до речей, так вони нам служать:-)))

0

11

alfavita написал(а):

ТЕХНІКА ТЕЖ ПОТРЕБУЄ ЛЮБОВІ!!!

alfavita написал(а):

к ми відносимось до речей, так вони нам служать:-)))

оце уже філоССофія за межі розумного трОХа вийшла...ІМХО
хАтя всє миССлі маюТь право на жиТТя ))

0

12

ICE написал(а):

Юра ти свою миШку не надкуССив чаССом?! ))

Віть, а мож ти прав, а то я думаю куда стара мишка пропала o.O
недавно нову купив....

0

13

ICE написал(а):

оце уже філоССофія за межі розумного трОХа вийшла...ІМХО
хАтя всє миССлі маюТь право на жиТТя ))

чим жеж вона за межі розумного переступила??? приклади довкола нас...

0

14

ти справді віриш в потребніССть техніки в любові?! )) o.O
Де приклади ? наведи..!? То скоріш за все лише збіг обставин )

0

15

ICE написал(а):

ти справді віриш в потребніССть техніки в любові?! )) o.O
Де приклади ? наведи..!? То скоріш за все лише збіг обставин )

я про відношення до речей писала... ну для порівняння яка річ довше послужить, та за якою доглядають і тюнінгують постійно, чи та на якій горіхи товчуть??? а дбайливе ставлення вже саме по собі несе в собі лябовь:-)))

0

16

ну якшо так то я згоден ) ;)

0

17

И кстати я работал сервисником, и мистика случалась на примерах, это кстати многие сервисники могут доказать. Приходишь к клиенту все работает, за порог и сразу же возникает проблемы, хотя клиент ничего не успел сделать:)
У меня компы всегда прекрасно работают.

0

18

ICE написал(а):

ну якшо так то я згоден ) ;)

яка краса ;)

SteelDi написал(а):

И кстати я работал сервисником, и мистика случалась на примерах, это кстати многие сервисники могут доказать. Приходишь к клиенту все работает, за порог и сразу же возникает проблемы, хотя клиент ничего не успел сделать:)
У меня компы всегда прекрасно работают.

ну ось і ще приклад, просто бачити :jumping:

0

19

пусяка написал(а):

ICE
а ви дядьку почитайте все оте вище і спробуйте не залапувати монітор пальцями))) гарантую шо тоді зображення буде набагато чіткішим!!!

я же тобі казав протри монік, а ти щось в мене зір сідає.....

от сижу читаю цей пост, і їм пряник, я тут один такий маньяК?
а пиво хтось пьє коли фільмєц дивиться? а?(ще крім ICE)

Отредактировано Yurik (2008-05-20 15:51:21)

0

20

а вот коли мій тато приїжає, я не те що за компом, я і в кімнаті своїй немаю права їсти :D
а так люблю яблучко пожувати, пиво або чаёк попити))

0

21

Біля компа їм тільки в обід... Так як нікого в цей час дома нема, то приходиться їсти з компом за компанію)

Отредактировано ЮльчЄг (2008-05-26 19:18:17)

0

22

ЮльчЄг написал(а):

Біля компа їм тільки в обід... Так як нікого в цей час дома нема, то приходиться їсти з компом за компанію)

а наодинці не смачно? в мене така сама фігня, має бути або телек включений, або на компі музика........   от вже дЄті прогрЄса)))))))

0

23

Ну а шо) Прийшов додому, нікого нема...Включив комп...Зайшов в якісь чат...Перд монітором тарілка...Так якось чисто машинально написав шось типу " А я їм"...і тут тобі зразу  штук так 10 "смачного") Аж кавалок в горлі якось приємніше просувається)

0

24

шкідливість їди за компом ще, кажуть, полягає в тому, що ти їш не думаючи про їду, і якоби для організму це не є зер гут - ну це не я придумав, а десь чув.. вірити чомусь не хочеться, хоча то кому як :)
щодо ставлення до техніки, то мож хоч і брєдово трохи, але сам знаю такі випадки, коли щось починало працювати, коли я підходив :), а спочатку, коли я лиш почиав - техніка любила артачитись :)

0

25

Nemo написал(а):

якоби для організму це не є зер гут

хз... шОт нє вєрю я етім руССкім ! ))) :canthearyou:

0

26

для шлунку погано, бо майже вся енергія і сконцентрованість йде на комп чи фільм.... і тоді шлунок відстає.... йде затримка їжі в нёму і перетравлюється набагато помаліше......
вот таке колись терапевти-гастроетерологи мені казали

Отредактировано Ґалчёноґ (2008-05-27 14:34:39)

0

27

... в даний момент жую бутер і тицяю одним пальцем по кнупках) :insane:

0

28

sma4nogo :)

0

29

пасіба.. а ващє то жрачька не дуж добре перед мОніком...ібо жалкО клаву  :crazyfun:

0

30

та лан.. клава то фігня. пилосос її спасе..

0