А давайте про книги... про деревяні носії інформації, про тих мода на які відходить в минуле...
Чи не відходить??? Хто якої думки і що полюбляєте читати???
Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ |
Правила |
|
|
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Культура » література
А давайте про книги... про деревяні носії інформації, про тих мода на які відходить в минуле...
Чи не відходить??? Хто якої думки і що полюбляєте читати???
ну в Украине книгоиздательство работает тока на тех у кого есть деньги!
Думаю книжка завжди буде актуальною ! ))) Щоправда якшо судити по собі то давненько уже не читав... останнє прочитане було Покальчука (нажаль непригадую як саме називалаССь книжка)
ну в Украине книгоиздательство работает тока на тех у кого есть деньги!
Мова йде про видання молодих талантів??? тобто що видаються тільки ті що мають гроші і можуть бути при тому нездарами???
хоча якщо брати Україну зараз куди більше з'являється чогось новенького і цікавого:-)))
а я взялася за Іздрикового "Воццека", який мну тепер вкорочує години дорогоцінного сну)))
у... дочитаєш поділишся враженнями чи варто:-)))
у мене зараз застій з читанням, на Андруховичі зависла)))) відпочиваю від каляк...
Дмитрий Липскеров
дочитую 3 книжку його
Дмитрий Липскеров
дочитую 3 книжку його
а можна чуть розширеніше інфо??? дякую)))
Дмитрий Михайлович Липскеров родился 19 февраля 1964 года в Москве
Писатель,
член Союза Писателей СССР с 1989 года.
Русское стаккато - британской матери" продолжает, ни много ни мало, богоискательскую традицию русской литературы. Если в обстановке текстовой вседозволенности можно было написать нечто шокирующее, то Липскеров это и написал"
Интересный сюжет, легкий слог, тонкий юмор.
а вот коли прочитала Парфюмєр, була в захопленні від книжкі, глянула фільм, чесно скажу, даже не скажу бо слів ніяких немає.... щоб такі фільми знімати.....треба мати дійсно дар...
в книжці все описано, кожну думку, кожний шорох, про те як він розбирає ці запахи на молекули. як він переживає в тій чи іншій ситуації.... а фільм що, зняв, пару слів розказав, і адіоС...
жаль, но такі фільми ще не навчились знімати(((
жаль, но такі фільми ще не навчились знімати(((
ну так фільм це вже зовсім інше бачення, це вже ніби зовсім інший автор... дуже мало фільмів що зняті за романами відповідають рівню останніх
Тому спочатку читати, а потім дивитись і помилки з понтом виправляти
до речі, тут http://www.lib.proza.com.ua купа бомбової літератури...один лиш мінус: не лююблю читати з компа чи роздруковок....хочеться гонорово відчувати в руках книжку
ве-лике при велике спасибі за посилання...
хоча теж розділяю Твою думку що краще читати дерев'яну книжечку ніж сидіти втикати в екран, таким чином позбавляючи себе маси задоволення:-))) але іноді, для видимості великої зайнятості... мона
після прочитаної книжки не варто портити враження переглядаючи фільм
останнє прочитане, точніше перелистане - журнал ВерСсаль... жодна стаття не зацікавила... ПлейБой - найкращий з чОлОвічих журналів...аторитетно заявляю ))
коли я ще працювала, то на нічних змінахх як праило не спала... бо хто знає що статись може, то один черговий лікар давав мені плей бой читати, бо ніц іншого не було, досить цікавий журнал.... а голі там баби то таке, щоб чоловічий зір радував, )))
та да...там суть не в голих бабах...цікаве інФФормаційне наповнення.... лблю такі журнальчеги.. буває прочитую від корки до корки.. а буває шо і лажові попадаються...але ПлейБой як правило завжди цікавий ))
ну я читала рік тому і більше..... випускі були за 2005 і 2006 роки.... були всі цікаві, бо врач вибирав які саме давати читати)))))
Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Культура » література