Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

література

Сообщений 1 страница 16 из 16

1

А давайте про книги... про деревяні носії інформації, про тих мода на які відходить в минуле...

Чи не відходить??? Хто якої думки і що полюбляєте читати???

0

2

ну в Украине книгоиздательство работает тока на тех у кого есть деньги! :yep:

0

3

Думаю книжка завжди буде актуальною ! ))) Щоправда якшо судити по собі то давненько уже не читав... останнє прочитане було Покальчука (нажаль непригадую як саме називалаССь книжка) :tomato:

0

4

MC_saNta написал(а):

ну в Украине книгоиздательство работает тока на тех у кого есть деньги! :yep:

Мова йде про видання молодих талантів??? тобто що видаються тільки ті що мають гроші і можуть бути при тому нездарами??? :mybb:

хоча якщо брати Україну зараз куди більше з'являється чогось новенького і цікавого:-)))

0

5

пусяка написал(а):

а я взялася за Іздрикового "Воццека", який мну тепер вкорочує години дорогоцінного сну)))

у... дочитаєш поділишся враженнями чи варто:-)))
у мене зараз застій з читанням, на Андруховичі зависла)))) відпочиваю від каляк...

0

6

Дмитрий Липскеров
дочитую 3 книжку його

0

7

Ґалчёноґ написал(а):

Дмитрий Липскеров
дочитую 3 книжку його

а можна чуть розширеніше інфо??? дякую)))

0

8

Дмитрий Михайлович Липскеров родился 19 февраля 1964 года в Москве
Писатель,
член Союза Писателей СССР с 1989 года.
Русское стаккато - британской матери" продолжает, ни много ни мало, богоискательскую традицию русской литературы. Если в обстановке текстовой вседозволенности можно было написать нечто шокирующее, то Липскеров это и написал"
Интересный сюжет, легкий слог, тонкий юмор.

0

9

а вот коли прочитала Парфюмєр, була в захопленні від книжкі, глянула фільм, чесно скажу, даже не скажу бо слів ніяких немає.... щоб такі фільми знімати.....треба мати дійсно дар...
в книжці все описано, кожну думку, кожний шорох, про те як він розбирає ці запахи на молекули. як він переживає в тій чи іншій ситуації.... а фільм що, зняв, пару слів розказав, і адіоС...
жаль, но такі фільми ще не навчились знімати(((

+1

10

Ґалчёноґ написал(а):

жаль, но такі фільми ще не навчились знімати(((

ну так фільм це вже зовсім інше бачення, це вже ніби зовсім інший автор... дуже мало фільмів що зняті за романами відповідають рівню останніх :sceptic:

Тому спочатку читати, а потім дивитись і помилки з понтом виправляти :rofl:

0

11

пусяка написал(а):

до речі, тут http://www.lib.proza.com.ua купа бомбової літератури...один лиш мінус: не лююблю читати з компа чи роздруковок....хочеться гонорово відчувати в руках книжку

:writing:  ве-лике при велике спасибі за посилання...
хоча теж розділяю Твою думку що краще читати дерев'яну книжечку ніж сидіти втикати в екран, таким чином позбавляючи себе маси задоволення:-))) але іноді, для видимості великої зайнятості... мона ;)

0

12

після прочитаної книжки не варто портити враження переглядаючи фільм

0

13

останнє прочитане, точніше перелистане - журнал ВерСсаль... жодна стаття не зацікавила... ПлейБой - найкращий з чОлОвічих журналів...аторитетно заявляю )) :glasses:

0

14

коли я ще працювала, то на нічних змінахх як праило не спала... бо хто знає що статись може, то один черговий лікар давав мені плей бой читати, бо ніц іншого не було, досить цікавий журнал.... а голі там баби то таке, щоб чоловічий зір радував, )))

0

15

та да...там суть не в голих бабах...цікаве інФФормаційне наповнення.... лблю такі журнальчеги.. буває прочитую від корки до корки.. а буває шо і лажові попадаються...але ПлейБой як правило завжди цікавий ))

0

16

ну я читала рік тому і більше..... випускі були за 2005 і 2006 роки.... були всі цікаві, бо врач вибирав які саме давати читати)))))

0