Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Кіно » Хроніки Нарнії

Хроніки Нарнії

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

для всіх любителів фентезі театр-кіно Люм"єр підготував подарунок! З 15 квітня - Хроніки Нарнії. Принц Каспіан

режисер: Ендрю Адамсон
актори: Джорджи Хенлі, Уільям Мозлей, Скандар Кейнс, Анна Попплуелл, Бен Барнс

Нарнія знаходиться під гнітом зловісного короля Міраза. Але у чарівного королівства є надія — юний принц Каспіан. Щоб допомогти Каспіану відвоювати трон - збирається армія міфічних істот на чолі з Асланом — засновником і покровителем Нарнії...

лише для акторів, що виконували головні ролі було зшито більше тисячі предметів одягу та аксесуарів!!!над костюмами працювало 70 людей!у зйомках фільму були задіяні представники 15 країн світу!!!і взагалі - масштаби зйомок заявлені в релізі просто вражаючі!

--

0

2

чесно зізнаюся - не люблю фентезі і при перегляді першої части солодко спала увесь фільм на плечі бойового тАвАрісчА :glasses:
але сьогодні запрошена на прем"єру...тож спробую з точки зору об"єктивного критика розповісти завтра про враження від спецефектів, режисерської задумки та гри акторів, абстрагувавшись від оцінки сюжетної лінії :canthearyou:

може хтось вже бачив фільм?коментуйте!

0

3

ну напевно наші форумчани ще не бачили цей фільмец)
з нетерпінням чекаєм твоїх вражень.....

0

4

обіцяла звіт - розказую ;)
на сеанс я ходила о 9 вечора, тому шанси проспати усі 2,5 години тривалості фільму зросли, але...на превелике моє здивування я навіть жодного разу (!) не позіхнула!!!))
бюджет у 100 000 000 убитих єнотів насправді себе виправдав - масові батальні сцени, декорації, костюми, панорамні зйомки історичних руїн різних країн світу, 3-Д графіка вартували своїх грошей. Окрема розмова про операторську роботу та звукорижисерську - неймовірно! Раджу всім подивитися фільм хоча б лише заради цього. Чесно кажучи, зазвичай не звертала увагу на технічні моменти такого плану, бо (як сопливо-сентиментальне створіння) акцентую свою увагу здебільшого на сюжеті, але цього разу була у захваті.
Тепер про сюжет - казочка, але якась така...ну нетрадиційна...один з елементів - діти/підлітки і комп"ютерно змодельовані...ну наприклад миші (!) без тіні жалю і сумніву перерізали горлянки наліво і направо...доста кровожерливо як на дитячу байку)) крові звичайно не було, але деякі моменти висаджували не на жарт))  порадував укр пкереклад, звучав абсолютно природно і невимушено, ну і гумор - "моя мама була чорним гномом з північних схилів" - казав старий пузатий, абсолютно нормальний ростом астроном/алхімік/хз-хто-він-такий вчитель принца Каспіана в одному з "душещіпатЄльних" моментів...реготав весь зал :rofl:

0

5

ну все, я за квитками.... нада на це глянути, якщо спецефекти дійсно такі як ти кажеш, то варто іти)

0

6

Я смотрела- там очень красивый мальчик и лев красивый ,а вообще это про снежную королеву,но прикольный фильмец,там животные как люди :cool:

0

7

MC_saNta написал(а):

Я смотрела- там очень красивый мальчик

там їх навіть 2! гарнесенькі такі))принц Каспіан і король Пітер Великий))ех...попались би мені в руці :glasses:

0

8

от дівчата, мальчики красиві)))))

0

9

ФФсєх ф тОпку... я найліпшішчий ! )) :crazy:

0

10

і я вже подивився цей фільмєц, понравився)))))) раджу всім :flag:

0

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Кіно » Хроніки Нарнії