Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » ЕМО рух » Кто такие Эмо?

Кто такие Эмо?

Сообщений 1 страница 30 из 30

1

Эмо (emo) – это особый образ жизни и мышления человека.
Эмо – эмоции, яркие эмоции прежде всего, причем как позитивные, так и негативные. Эмо-люди живут эмоциями. Для эмо выражение своих чувств - не проявление слабости, а обычное состояние. Быть собой – вот что для эмо самое главное.
Почему эмо так популярно?

Культура эмо (emo) не нова. Но только сейчас популяризация эмо пересекла все границы, как географические, так и музыкальные. Эмо повсюду – этим словом называют буквально всё. Возможно, потому, что сейчас модно быть самим собой, свободно выражать свои чувства и эмоции.

Стиль эмо (emo) предполагает наличие ярких эмоций, как позитивных, так и негативных. Для эмо (emo) выражение своих чувств - не проявление слабости. Эмо - это образ жизни и мышления человека.

Эмо-стиль не имеет ничего общего с позерством. Чтобы быть эмо, нужно в первую очередь быть искренним. Эмо-стиль предполагает неповторимость, исключительность восприятия, настоящее самовыражения, а не создание образа типичного эмо-боя или эмо-герл.Эмо-кид. Кто это? Эмо (emo) - эмоции, кид – ребенок: буквально объяснение на пальцах. Каждый из нас - ребенок. Ребенок воспринимает все в окружающем мире иначе. Он может найти радость в любой мелочи, но в тоже время даже самая незначительная неудача может сильно расстроить его. Эмо-кид - человек, который чувствует окружающий мир, не боится своих эмоций, не боится быть собой. Но чаще встречается другой тип эмо-кидов. Такие люди создают себе эмоподобную оболочку и ищут общения с другими такими же, хотят влиться в компанию. По счастью, увлечение «эмо» у таких «кидов» быстро проходит, потому что они – всего лишь имидж, картинка, за которой ничего не стоит.

Тебе нравится эмо-стиль? Многим тоже нравится, как это выглядит. Но уделяй больше внимания своей неповторимости, не загоняй себя в рамки, будь собой, а не типичным эмо-боем или эмо-герл. Будь эмо потому, что ты так чувствуешь, ты так живешь, а не потому, что это модно. Покажи себя настоящего. Играя чужую роль, ты не привлечешь никого, кроме таких же ненастоящих, как ты.

Эмо-кидов часто называют нытиками. Это зря. В этом мире все слишком сложно, очень многим не хватает любви и понимания. Эмо выражает боль, которую испытывает каждый. Эмо куда серьезнее, чем просто новое течение. Надо быть собой и не боятся этого.
Термин эмо (emo) не нов… он впервые был употреблен в 1985 году, и употреблен по отношению к музыке. В дальнейшем, как и многие другие музыкальные направления, эмо переживал подъемы и спады популярности. Кроме того, понятие эмо-музыки со временем менялось. Ранее, в 90-ых, классикой эмо музыки считались такие группы, как Moss Icon и Sunny Day Real Estate, а сейчас, с приходом новой волны эмо и с постепенной популяризацией эмо, к этому жанру причисляют самые разные коллективы: начиная с Fall Out Boy и заканчивая My Chemical Romance и AFI.

а ты хочешь стать Эмо?

0

2

Корисна інфа) почитав з задоволенням.    Як ми все таки любимо західні тенденції, не щоб щось своє придумати.....   я все ж таки за наших рідних гуцулів :flag:

0

3

ну так оно везде,средства массовой информации

0

4

нічого проти ЕМО немаю, неможу сказати шо захоплююсь цією тЄмою, але і відрази не відчуваю також )) :tomato:

0

5

и мине тоже чёрные ногтики нравяцца :)))))))))))))))...но я не эмо :)))))))))))) (хотя розовые шнурки всё же купила :))))))

0

6

Мля ...ЭМО-это эмоции! Необязательно негативные! Не плач. Я знаю много весёлых эмо! 5 минут с ними постоишь пообщаешься,потом весь вечер скулы от смеха болят! Мне лично кажется,что они позитивные! к ним можно на улице подойти и они не пошлют тебя нах,а пообщаются с тобой и помогут

отак думає дівчинка з 11-Б однієїз Франківських шкіл))при цьому фарбує очі чорним, і вдягає рожеві рукавички))смішна така дівчинка...Дмитрик звати :rofl:

0

7

музичка в емо хороша))скрімо називається))або емо-панк..раджу послухати...у Франківську - на прикладі "Коробки"

0

8

в нас якіта неповноцінні ЕМОси )))

0

9

да вот ума немного нашим эмочкам нехватает :suspicious:

0

10

вони  паХоду троха переіначують руХ ЕМО !)) я маю на увазі Франківських ЕМОшників ))

0

11

Люди.... мы все были ЭМО ..... как минимум в детстве :-)
Самое интерстно, опать таки мое ИМХО, эмо появилось со штатов, у них там любят придумывать всякие интересные названия на обычные вещи, к примеру голубой( или п....с) у них называют гомосексуал, далее негров они называют афроамериканцы и так далее и тому подобное(хотя обижаться на негра, это тоже самое что я буду обижаться на славянина), так вот эмо - эмоции, назвали просто подростков которые отличались от других, а потом это стало модно.
Кстати во время ВОВ немецкий генерал писал что славяне думают больше не головой, а сердцем(то есть эмоциями) поэтому их не понять логикой.
Вобще моё сумбурное сообщение было к тому что Люди просто придумывают штампы и культуры, но все равно мы все остаемся людьми.
И ЭМО вырастут и станут отличными отцами и матерями, все мы перерастаем юношеский возраст:) даже я снял сережку с брови.
И насчет ума... не судите об уме по одежке:) и не судимы будете:)

0

12

SteelDi ...... ну з сережкою ти це правильно зробив, випадково десь б зачепився, прийшлось зашивать по - повній.

ну ти про всіх не суди, не всі в дитинстві ЕМО були)
а ЕМОси мають право на життя, хотя і тут проявляється стадний інстинкт....

0

13

да стадо-єто сила! :cool:

0

14

Yurik написал(а):

ну ти про всіх не суди, не всі в дитинстві ЕМО були)

ЭМО - от слова эмоции, мы все в детстве понимали и думали больше эмоциями чем мозгом.
хотя некоторые до сих пор так и живут:)

MC_saNta написал(а):

да стадо-єто сила!

Стадо не сила... стадо - инстинкт.

0

15

на самом деле я,как человек искусства ,режиссер,тоесть творец прекрасного и есть создателем эмоций у других... :angry:

0

16

MC_saNta написал(а):

на самом деле я,как человек искусства ,режиссер,тоесть творец прекрасного и есть создателем эмоций у других..

Ну вот поздравляю:) Ты ЭМО:)

0

17

хотів дещо відписати на рахунок нефорамату.... а себто:
От а багатьох зараз перехідний вік, і вони шукають розраду в самовиражені.
Від вонючих гопів, до напахнючених емо. Але, в цьому є одна проблемка. Люди деколи забувають, коли ж пройшло їх дитинство. Йому на роботу вже ходити і сімю заводити, а він по магазинах шукає значок з білим черепком на фоні чорно-рожевих смужок. Чи пірсинг, тату. Невже не гидко вигляжає пірсинг в носі в жінки, якій за сорок, чи тату-метелик на ягодиці, яка у всю покрита цилюлітом. Людина приходить у світ гола, та без нічого. Вона прекрасна у первозданному виді... але не тоді, коли розрізаний язик, на лобку тату, шкіряні шмотки в обтяжку і тунелі у вухах

0

18

Lady написал(а):

музичка в емо хороша))скрімо називається))або емо-панк..раджу послухати

:rofl: ой, та там тої фігні хоч греблю гати: і емопанк, і еморок, і емокор, і скріми  :love: мені найбільше до душі вайоленс  :sceptic: але якісна музика і дійсно варта уваги трапляється не надто часто...

що ж до ідеології, то в принципі вона в корені не така вже і програшна, просто кожен її собі розуміє як хоче.. маю страшенно багато ЕМОдрузів.. і дуже поважаю те, що вони не соромляться своїх емоцій... мабуть, і я того від них троха набралася.. хоча, насправді я ше і не бачила справжнього емо  :suspicious: позери одні лазять фраником і вимахуються... але недавно трапилась зі мною така історія: матір знайомого Емобоя сильно запила (має жінка такий нахил).. Пацану 20 років, а він замість того щоб витягати маму з того лайна, щоб пітримати її, стати опорою, порізав собі вени під лозунгом *йа не можу жити в такому жорстокому світі, йа заслабкий, краще йа покину це*... все закінчилось тим, шо він просто так добряче поцарапав себе ножем, ходить, показує шрами, хоче, шоб його жаліли... і такі як він, хникають над ним, жаліють, адже він такий бідний, не витримав такого стресу.. :x  була би я десь поруч з ним, то копала би того тай дивилась чи дихає... все таки є межа відповідальності та гідності, нижче якої опускатися не варто!

0

19

от власне і приклад цього розпіареного майже-самогубства

http://i038.radikal.ru/0805/b6/25d1fbd8530d.jpg

0

20

Якщо в людини в голові 0, то в неї там він так і лишиться навіть після того, як вона з неопанків перейшла в готів, а потім в емо. Головне що людина сама думає, а не те, що про неї кажуть. На мою думку, емо - це тільки стиль одягу і не більше.

0

21

полностью согласна!

0

22

один з способів самовираження..
думаю справжніх ЕМО у нашому міССті одиниці.

0

23

да, жостко він собі руку поцарапав))))) Хто ж так ріже. нада пацану показати як правильно таки штуки робляться :D
Mentally_ill  будеш його десь бачити позови, разом накастиляєм цьому горе-самогубцю)))  от і що з такого пацана виросте? нарік? бомж?

0

24

S3D3RIC написал(а):

емо - це тільки стиль одягу і не більше

то передовсім стан психіки + музика

ICE написал(а):

думаю справжніх ЕМО у нашому міССті одиниці.

Справжні емо довго не живуть в принципі  :rofl:  то містом ходять подоби на них ;)

Yurik написал(а):

от і що з такого пацана виросте?

:rolleyes: там навіть не пацан виросте

0

25

....эмо,эмо- ты похож на телку...

0

26

эмочка :love:

0

27

якщо від спілкування з людиною зводить скули- це ще не значить що вона ЕМО.

0

28

:crazyfun:

0

29

Yurik написал(а):

Як ми все таки любимо західні тенденції, не щоб щось своє придумати.....

своє вже давно є!! просто наша молодбь навязується тупим тенденціям із Заходуу!!! а в нас є одна дуже успішно процвітаюча субкультура яка получили підтримку уже і в інших країнах!!!!!

0

30

Pups написал(а):

а в нас є одна дуже успішно процвітаюча субкультура яка получили підтримку уже і в інших країнах!

еммм... це ти про шо ? )

0

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » ЕМО рух » Кто такие Эмо?