ЙіііііхАаааа, ітог матчу, як я і передбачав 2-0, перемога за Зенітом І хай тепер хтось спробує оскаржити мою футбольну компетентність )) Шкода шо не поклав якихось пару тисяч в букмекерську кантору на такий рахунок..бҐгг)
А тепер по ділу..)) Маю зізнатись, що троха «згрішив», ібо не дивився матч від початку до кінця, випадала нагода лише бачити деякі моменти. Але незважаючи на це фортуна посміхалась мені, оскільки з тих небагатьох моментів, які мені довелось наблюдати, 2а були найголовнішими (коли забвалиССь голи). Ну що ж, вітаймо нового чемпіона – Зеніт ! ) Варто відмітити, що російська команда виглядала набагато краще і впевненіше за свого суперника (я дивився післяматчевий «розбір польотів»). Петербуржці по ходу турніру набрали непогану форму, пік якої прийшовся на фінал, відчувалася зіграність команди, взаємодія всіх ланок і відмінне розуміння гравцями один одного. Свідченням цього стали 2а красеня «технічно грамотних» гола!)) Ну і звичайно ж треба віддати належне Діку Адвокату, голандські тренери творять з роССіянами дива )
Маємо привід потішитись з цієї перемоги і ми!) Наш співвітчизник, Анатолій Тимощук став Чемпіоном Кубку УЄФА, БрАвО ТімоХа ! )) Дуж радий за цього футболіста, вдало змінив команду (адже Шахтареві до чемпіонства в євро кубках ше як до неба), за досить короткий період часу закріпився в основі і став капітаном Зеніта, і в решті решт він зараз уже є чемпіоном кубку УЄФА і чемпіоном російської прем’єр ліги ! )) Єдине шо здивувало це те, що він грає на позиції захисника.
П.С.: Маю визнати (при всій антисимпатії російським командам), що останнім часом вони досягли вагомих досягнень на клубній євро арені. Окрім діючого Чемпіона УЄФА – Зеніта, у 2005р. російський Локомотив здобував перемогу у цьому ж кубку. На відміну від препаршивих виступів наших команд у євро змаганнях. Стидна таваріщі, стидна!((