ICY - у
Ти полазь по інших сайтах ( в коннекті, уніані і т.д ....) і тоді нас зрозумієш.
А нарахунок
з ким Ви друзі спілкуєтесь в неті..
от цього я шоССь не зрозумів !?
я мав на увазі зовсім не форум ліхтаря
Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ |
Правила |
|
|
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Політикум » Конфлікт Росія-Грузія ...Україна 3ій зайвий?!
ICY - у
Ти полазь по інших сайтах ( в коннекті, уніані і т.д ....) і тоді нас зрозумієш.
А нарахунок
з ким Ви друзі спілкуєтесь в неті..
от цього я шоССь не зрозумів !?
я мав на увазі зовсім не форум ліхтаря
alex написал(а):
цікаво знати реальну причину нападу росії на грузію..
а з чого така впевненість, що іменно Росія напала на Грузію?
дивився по СНН, як Саакашвілі галстук свій гриз.....Бггггг))))
про шо попередив? шОт я непойму вас рЄбяТа )
попередив про те, що в їх провладних хакєрів був наказ усіх нафіг компрометувати, розповсюджувати нереалістичні факти, так скуазать,підливати олії в вогонь ну можливо звучало воно просто по-іншому, аніж в мене =))
я веду до того, що люди в Раші хочуть війни не більше за нас... тай насправді не так багато людей, які підтримують політику Мєдвєдєва, то всьо жовта преса роздмухує справу.. більшість росіян, з якими я уже спілкуюся далеко не першій місяць (такшо вони ніфіга ніким не вербовані), вважає, що то війна Росії і Сша, а Грузія просто попала під гарячу руку.. в останній час я все більше схиляюсь до цієї думки якшо чесно
А у меня есть мысли по этому поводу.
Начнем с того что вам не кажеться странным что все массмедия начали свою пропаганду только после того как Россия ввела свои войска, а что до того 16 часов бомбили города грузинские военные все молчат. А случай с девочкой на канале FoxNews, реальной свидетельницей началом бомбежки, так ей говорить не дали когда она поблагодарила русских солдат что вывели её с огня, у меня на работе работает девушка у которой родственники там, и с которыми она созванивается, там многие благодарны россии. Осетия вошла в состав России еще до первой ВОВ, а потом присоеденилась к составу СССР, а в 1993 году грузия в военном конфликте приписала себе эти земли, потому что тогда Россия была слаба, чем и воспользовались, но осетинцы считают себя ближе к русским чем к грузинам. Я рос в одном дворе с осетинцем, он постоянно туда ездил, даже тогда они не любили грузин.
Я просто прошу думать головой и не разжигать политико содержащие темы, или постараться высказыванием на нейтральные темы.
Сейчас лжи больше, а думать заставляют меньше.
Как америка захватила Ирак, про то что творится в Малайзии или в Африке мы не видим, а если Россия так сразу все обсасывают какие же они плохие...
ЗЫ. ИМХО на западной Украине уже путают патриотизм с национализмом, я Украинец и никто меня в обратном не разубедит, и во Франковске я жил полтора года, только вот верить Политикам....
росія просто ангелочок..агагаг... грузія винна і америка авжеж... особливо грузія... та ше нормально не поставлена на ноги країна отак взяла і напала на найбільшу в світі державу... не смішно звучить? російська влада підписує з грузинськю документ про зупинення бойових дій..але російські війська далі роблять свої і ніхто ні звідки не збирається виїжжяти..це тоже тіпа Рося всьо норм робить? ангелочок? а то шо там твої знайомі осетинці любили так задушно росію і косо дивились на грузію, це чисто так як в нас зараз... сх укр як дивиться на росію? як на царя! але це роками створений пріорітет..створений рос політикою в україні! так само і там!
не було б росії і америки, жити б було в 100 раз прощє...ІМХО
alex
Кто сказал что Грузия напала на Россию?
росия ввела войска в осетию, а не в грузию, или Тбилиси в руинах?
Я их уважаю, если бы на страну где проживало наше население, но находящиеся в автономии другого государства напали как бы ты смотрел?
По моему ближе всего к нам этнически Россия и Белоруссия, это наши братья.
Откуда у вас такие комплексы? не вы одни жили плохо во время СССР. И голодомор нас тронулся и репрессиии...
дивився по СНН, як Саакашвілі галстук свій гриз....
тупО ржу...
війна Росії і Сша, а Грузія просто попала під гарячу руку..
+1...я тОж шОта оСтаннім чаССом схиляюССь до такої думки
Я просто прошу думать головой и не разжигать политико содержащие темы, или постараться высказыванием на нейтральные темы.
не думаю шо ми своїми виССловлюваннями мОжемо шОта роздути... паХоду проССто кОжен виСказує своє бачення, а звертаючи увагу на думку інших людей відкоректовуєш і свою..
а западной Украине уже путают патриотизм с национализмом
як на мене то ці поняТТя тіССно повязані.. а щодо любити/нелюбити РоССію... Старший брат, етнічна близькіССть думаю це тут ні до чого оскільки це всьо лише пуССті слова, які так званий старший брат гучно виголошує коли йому це вигідно... от скажіть будь ласка шо доброго Росія зробила для України? може ціну на газ зробила дешевшою, чи піклувалаССь про людей під час помаранчевої революції, відкрито підтримуючи одного з кандидатів чим розколювала УкраїнССький нарОд!? )) Росія на нас вплив має... а ми на неї НІ... то де тут братерССтво? в чому воно заключається?
Ми самоССтійна держава!!! І думаю зовнішня політика до всіх держав включаючи Росію і Грузію має бути приблизно однаковою!)) А те шо наші "уми" не додумалиССь вмішуватиССь не в свої тЬоркі тішить.!))
П.С.: не сприймате вищенаписане на особистоССті... це лише моє субЄктивне бачення ..і не сваріться пліз )))
..а і ще одне...дєла давно мінувших днєй, але чомуССь нагадалоССь шо Динамо порвало Спартак 4-1...
На рахунок "старший брат"... По-перше, не "старший брат", а "старша сестра" (себто Москва), принаймні так заведено в нас називати. По-друге ніхера не "старша"! Пошукайти роки заснування Києва і Москви в неті, побачите хто старший. Якшо не найдете я вам поможу;) аля Педич-)
Все то пошло от Киевской Руси, так что Русичы Мы))))
Россия не имеет влияния как такового на восточной Украине, поверьте мне как человеку провевшему там все детство.
Просто много родственников у людей в россии, это да, и уважение есть.
ИМХО Национализм это радикальный патриотизм, в патриотизме ты гордишься нацией, и делаешь ещё больший вклад чтоб ей могли гордится, а национализм это путь борьбы за какую то национальную идею.
Национали́зм (фр. nationalisme) — идеология и политика, базовым принципом которых является тезис о высшей ценности нации и её первичности в государствообразующем процессе. Отличается многообразием течений, некоторые из которых противоречат друг другу[1]. Как политическое движение, национализм стремится к защите интересов национальной общности в отношениях с государственной властью.
ЗЫ. Чтото я с утра на работе не проснулся, пойду кофе выпью...
Кстати вчера послушал о причинах конфликта из первых рук
Кстати вчера послушал о причинах конфликта из первых рук
а поділитиССь інФФою можеш?
нешарю, для чого воду в ступі колотити і лізти і нам (форумчанам) навіть в розмовах в те гівно
а шо зміниться?
..... форум і є для того щоб проводити дискусії на різні тематики)
SteelDi
ділись інфою з перших рук!!!!!!!!
Весь сыр бор пошел изза того что после развала СССР Осетия хотела отделится, но ей не дали по причине нахождения промышленности деньги от которой шли в казну Грузии.
Это я узнал от людей которые имели отношение к политике.
Сегодня же было интересней, я зачислен в один проект для ООН, и к нам сегодня заходил человек, который оказался одногруппником Саакашвили, этот человек является действующим членом ООН, конечно мы не могли не затронуть политику Отзывался он о воем одногрупнике не очень лесно, говорил что и в те время особой сообразительностью не отличался, говорит что с этим конфликтом не все так однозачно, затеяла её Грузия под дудку Америки, и кстати американские военные которые проводили учения за день до конфликта покинули Грузию. Однозначно он не высказывался, зато подсказал один сайт, где находятся переводы зарубежных новостей, и заодно показал статью британского журнала The Times, чтоб мы сами почитали и сделали выводы. И кстати как утверждали что информационная война для России проиграна,на самом деле оказалось не так.
ЗЫ. Попозже найду и скину ссылку.
Попозже найду и скину ссылку.
Оце було б дуже цікаво..
атеяла её Грузия под дудку Америки
хммм... цілкОм реальний варіант який багато чого пояССнює )))
Во нашел ссылку.
http://www.inosmi.ru/translation/243235.html
На том сайте много статей, если газеты проамериканские то там везде говорят какая Россия нехорошая, я там начал читать Таймс, и есть довольно таки объективные статьи, где "на орехи" получают обе стороны конфликта.
затеяла её Грузия под дудку Америки
Не знаю, не вірю я, щоб Саакашвіллі так нагло продався Амєрікосам
Тоді вже треба скоро мабуть такого і від Ющенка чекати?
пусяка
а я туда не хочу
казка закінчилась наш батько президент давно вже там
так, а чьо мене не попередили
блін, яке це все болото!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
отрута
Политика это наверное одна из самых больших афер человечества...
SteelDi найбільш провальних афер
...називайте це як хОчете, але мабуть кожна людина на певному етапі совго проФФесійного розвитку (успішного) намагатиметься стати учаССникОм аФФери, вносячи туди свої "фокуси"
ICE
для мене саме слово афера завжди асоціюється з неминучим провалом рано чи пізно і мало того, що в політиці можуть постраждати самі "аферисти", але і люди, які зовсім ні при чому до того
Оффтоп: щось я така гуманістична останнім часом...може б то піти записатись в Корпус Миру і поїхати роздавати кашу по гарячих точках?
ага а я в Мальтійський хреССт піду... може від того наші політикани сТануть розумнішими, візьмуть з нас приклад і будуть думати про людей...
ICE ага, тіпа "моя мама хотіла, щоб з мене вийшов толк. Толк вийшов, бестолоч лишилася!" =))
ЦЯ ТАК ЗВАНА ВІЙНА ЦЕ ПРОСТО 1) ДЕМОНСТРАЦІЯ СВІТОВІ А ОСОБЛИВО ЗАХІДНОМУ СУСПІЛЬСТВУ ТЕ ЩО РОСІЯ НЕБЕЗПЕЧНА І ЩО ВОНА РОЗЧАВИТЬ ВСЕ НА СВОЄМУ ШЛЯХУ !! 2) ТЕПЕРІШНІЙ ПРЕЗИДЕНТ МЄДВЄДЕВ ТО ПРОСТО МАРІОНЕТКА В РУКАХ ПУТІНА АДЖЕ САМЕ ВІН ПРИВІВ МЄДВЄДЄВА ДО ПРЕЗИДЕНТСЬКОГО КРІСЕЛКА ОТ!!А ВСІМ ВІДОМО ЩО В ПУТІНА ЗУБ НА ГРУЗІЮ...ОТ І ВСЕ ...
Грузія розмінна монета в інтересах двОх супер держав... але шо забагато то нездорово і їм це так проССто непопуССтяТь....імхо
Кстати. Ещё всплыли интересные факты, то что Америка прощупывал реакцию России, а ещё скоро американские выборы, а как наверное многие знают Буш не имеет права балатироваться ещё раз, да и поддержка народа у него не очень, а так как сейчас могут пройти демократы, то нужно опять сделать образ Врага, что и было сделано многими СМИ. Кстати я так понимаю что до октября, они и на Иран напасть должны, а вообще очень советую посмотреть Фильм дух времени, кстати Айс я тебе его привезу. Там интересные факты про америку и 2 мировые войны и так далее.
кстати Айс я тебе его привезу
я тільки ЗА ! ))
Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Політикум » Конфлікт Росія-Грузія ...Україна 3ій зайвий?!