Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Політикум » Конфлікт Росія-Грузія ...Україна 3ій зайвий?!

Конфлікт Росія-Грузія ...Україна 3ій зайвий?!

Сообщений 1 страница 30 из 57

1

Гих..незнаю як кого але мене обурили дії Росії в даному коФФлікті..!
А Україна зайняла грамотну позицію:
1. СкориставшиССь моментом не пустили назад в Севастополь раССєйССькі караблікі... правда думаю ненадовго, але шота виторгувати за їх повернення можна буде, канєшно єслі це камута з 420 рил тре буде ))))
2. Покішо ващє не втикаються в російсько-грузинські тьоркі.
От в даному випадку зачьод нашим керманичам )!)) :cool:
ІМХО

0

2

Мене трохи примусили задуматись листівки, розклеєні по всьому Франу.. щось типу "Сьогодні Грузія, а завтра - Україна?" :unsure: Щодо зачьоту керманичам, то я також тя підтримую, все було досить продумано, усі дії грамотно вписувались в рамки міжнародної політики в таких питаннях.. а то тут крок в право, крок ліво - дійсно розстріл

0

3

отрута написал(а):

"Сьогодні Грузія, а завтра - Україна?"

..ше з дому не вилазив, не бачив... Не думаю шо Росія може вчинити шоССь подібне з Україною.... але немало росіян і досі вважають Севастополь російським містом :angry:

0

4

Сьогодні дивилась новини по Тету вроді.. то там робили соціальне опитування населення Росіїі:
27% опитаних ставляться до українців, як до іншої нації, визнають типу
і лише 5% хотіли б бачити українця членом своєї сім*ї
Звісно, може трохи і роздувають це питання журналісти, їм ж теж треба з чогось жити, але я все таки схиляюся і до того, що москаль - він і в Африці москаль.. і пройде ше 50 або і більше років, допоки Росія зрозуміє, що часи СССр минули, втратили...якщо звісно до того часу не "з*їсть деяких країн".. он Білорусія піддалася. Наїхіли на Грузію - вона показала, що не всьо так просто..
кароче, мутне діло то всьо  %-)

0

5

отрута написал(а):

Сьогодні дивилась новини по Тету вроді.. то там робили соціальне опитування населення Росіїі:
27% опитаних ставляться до українців, як до іншої нації, визнають типу
і лише 5% хотіли б бачити українця членом своєї сім*ї

Я вважаю, у загарбницькій війні йдеться не стільки про те, чи хотіли б одні брататися з іншими, скільки про територію і її ресурси... Хоча ідеологічна складова теж присутня.
А ще сама посуди - більшість наших східняків і кримчан радо-раденько лягли б під Росію... Там давно все підмучено, підготовлено грунт для сепаратистського бунту. Просто час іще не настав. І згодом в нас буде так само, як з Пд.Осетією і Абхазією, за сепаратизмом яких реально стоїть Росія. Російськомовна частина і татари чемно схилять голови перед завойовником, решту (тобто нас, бандерівців) просто згноять...

0

6

отрута написал(а):

кароче, мутне діло то всьо  %-)

А оце однозначно :)
Зараз просте населення не повинно знати правди - її дізнаються наші діти і внуки з книжок історії. Думаєш, коли бабахнула Перша або Друга світова, такі як ми з вами знали, що насправді відбувається? Де там...

0

7

:D І хай хтось скаже, що помилки вчать. Особливо людей, в яких є влада в руках.будь-яка

0

8

Andy_aka_Andy написал(а):

Російськомовна частина і татари чемно схилять голови перед завойовником, решту (тобто нас, бандерівців) просто згноять...

Того то вони так і піняться проти НАТО :tomato:

0

9

Я раніше так думала, що мол всі східняки тільки чекаються, як би перенести лінію кордону ледь не через Дніпро
А потім познайомилася з купою народу з Донецька, Луганська..
для старшого покоління дійсно питання політики, мови,території, стосунків з Нато і Рішою стоїть досить гостро. А для нової генерації реально все набагато простіше. їм або просто тупо пофіг, або стараються використати ці проблєми якось собі на користь.. усю бучу насправді роздувають політики, які теж не настільки захоплені ідеєю обєднання з Росією, як власним збагаченням. а люди там прості як кудлаті капці :)
недавно дівчинка з Маріуполя, яка жила там 16 років, і за паспортом українка, попросила навчити її української мови, бо там вона не має де! жодної української школи! я реально була шокована!
От в Грузії якось зуміли викорінити таку брудну і наглу москальщину
ще би нам так якось забабахати..

0

10

отрута написал(а):

ще би нам так якось забабахати

ото точно!)) ..абсолюТно згоден з усім вищенаписаним.. сам немало спілкуюсь з людьми зі сХідної частини Укр! ) Їм навязали думку про заХід і подають викревлену інФФу... але той хТо побував на наших зщемлях і все побачив на влаССні очі абсолюТно адекватно реагує ! ))

0

11

:D маю файний приклад - одногрупницю з Миколаєва, яка спочатку боялася тут бути, жити, вчитися, аби її за русскоязичіє не били, а за півроку перейшла на українську добровільно і майже несвідомо :)
потім приїхав її хлопака відти, і почав нам вичитувти, що ніби ми її до того заставили  :D  а коли їхав назад, сам мені сказав До побачення  :rolleyes: таке кіно було..ггг

0

12

гих.. отакі історії приємно чути, зрештою всі ми люди і всі УКРАЇНЦІ

0

13

:D в мене одна бабка болгарка, друга полячка, один дід росіянин, інший - німець.
І хай мені хоч хтось скаже, що я не українка  :rolleyes: парву як тузік грєлку

0

14

ІнтернаціоналіССтка йо ма йо... а хакерССькі здібноССті ше мабуть від діда-німця передалиССь )))

П.С.:...Патріотизм і націоналізм ет харашо...глаФФне не переборщити...ібо шо забагато то нездорово )

0

15

Чула, завтра в Франику має бути мітинг на підтримку Грузії
Щось типу такого
Ну принаймі теж Свобода організовує
Мене тілько хвилюють надто гучні зайави західних політиків, типу Сича і кампані... вони ще біду накличуть %) Москва як почує, то потрактує, як їй то вигідно.
а нам зараз ніяк не вигідно серйозно ввязуватись в масштабний міжнародний конфлікт...

0

16

незнаю нечув шо там Сич каже... а от розклеєні лиССтівки свободи уже бачив!)
Чесно кажучи не розумію зміССт і мету мітингу в Ів-Фр на підтримку грузинів...я це можу пояснити хіба людським співчуттям і в такий спосіб його виявлення...але переконаний шо основна мета не така.. мОж хТота праССвєщьОнний більше мене?? )

0

17

ICE мені здається, що то всьо провокації %)

0

18

малося на увазі, щоб компрометуєцця Юкрайна в очах Росії .

Отредактировано отрута (2008-08-17 12:55:44)

0

19

провокації..скоріш за все... але як на мене "Свободі" такі провокації не на руку...  хоча можливо я про них за дуж файної думки )

0

20

ICE  :D а мені здається, вони самі тупо не шарять, яку шкоду можуть принести..

Громадська організація, їм аби галасувати і кричати про права людей... а тутка всьо дуже обережно треба :)

0

21

отрута написал(а):

вони самі тупо не шарять

та хз..думаю всьо вони шарять... мабуть грошики заробляють в такий спосіб :mad:

0

22

ICE написал(а):

та хз..думаю всьо вони шарять... мабуть грошики заробляють в такий спосіб

цю свою думку я не хотіла виголошувати вголос
ех, всі продаються
страшне, що такою ціною =((

0

23

продаються з поТрОхами...ненажери блін..! і найобідніше шо немають ані грама співчуття до проССтого люду

0

24

мда... ото ви розігнали тему... дійсно про цю "миротворну" операцію трублять всі... сстрашно за грузію.. невідомо шо буде... росія в жопі мала весь світ... їм пофіг хто шо каже, вони своє трактують і роблять ...і тіпа "пусть весь мір падаждьот" (с) данісімо=) і то шо таке жде україну не сумніваюсь... як казалось вище фундамент на сх україні давно зроблено...  цікаво знати реальну причину нападу росії на грузію.. але то певно на найюлищі декілька десяткі років залишиться таємницею..мож колись на тсарості прочитаю..як доживу-)

0

25

alex написал(а):

цікаво знати реальну причину нападу росії на грузію.

як на мене це захват території..а точніше ресурсів які є на ній )

alex написал(а):

... росія в жопі мала весь світ.

ото точно.. і ніхто їм нІц реально предявити негоден... в такі моменти як би побачив на дворі нашого першого президента бив би його руками і ногами за то шо здав нашу ядерну зброю!!! :mad:

0

26

Слава Україні!!!
В кожного є своя думка на рахунок подій Грузії, але
http://vlasti.net/news/15225
- прочитайте про діяльність маскальських спецслужб на сайтах краін СНГ ( і не тільки ) - роблячи певні висновки , - з ким Ви друзі спілкуєтесь в неті............

І друге..
http://for-georgia.kudzo.org.ua/index.php
- відгуки людей про події В Грузії, і те , - що про це все пишуть довбані кацапи...

0

27

ICE написал(а):

найобідніше шо немають ані грама співчуття до проССтого люду

не то шо не мають співчуття, а взагалі, його (простий люд), як гарматне м*єсо роздирають....жєхх  :x

alex написал(а):

цікаво знати реальну причину нападу росії на грузію

а мож то просто банальна конкуренція? спочатку амєрікоси в Іраку, тепер РОсія в Джорджії тіпа хоче показати, шо тоже вміє воювати
не варто відкидати і цю версію прихованої війни двох країн  %-)
Адже в Осетіі і не так багато земних покладів,  для Раші територія Осєтії у випадку приєднання буде лише каплею в морі... а загарбати Грузію їм полюбе не дозволить Європа... кароче, вийопуються вони,тай по всьому

Отредактировано отрута (2008-08-18 12:24:26)

0

28

apv
Героям слава! )

apv написал(а):

з ким Ви друзі спілкуєтесь в неті..

от цього я шоССь не зрозумів !?
apv
А ти не думаєш шо інтернет ресурси є лобійованими і можуть міССтити інФФу вигідну тим чи іншим сторонам?!
думаю неварто читати думки інших.... краще мати свою.. базуючиССь на певних знаннях і інформації взятій не з 1-2 інет ресурсів ) :tomato:

0

29

apv Героям Слава!
Про форуми мені ще позавчора попередив хлопчик з Єкатеринбурга

0

30

отрута написал(а):

Про форуми мені ще позавчора попередив хлопчик з Єкатеринбурга

про шо попередив? шОт я непойму вас рЄбяТа )

0

Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Політикум » Конфлікт Росія-Грузія ...Україна 3ій зайвий?!