Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ

Объявление

Цікаві лінки

Правила
Новини форума
Розклад сеансів(Кіно)
Афіши вечірок
Акція "Інтернет на шару"
Зв`язок з адмінстратором

Найближча вечірка
Тут може бути ВАШЕ оголошення | life in music

НОВИНИ

Детальніше...

РЕЄСТРАЦІЯ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Мене дратує...

Сообщений 31 страница 50 из 50

31

зазвичай так і роблю..проССто вчора проФФтикаФФ )).. А сьодня мене ше нІц нероздраТувалО )) :jumping:

0

32

люблю дощ. ненавиджу як мене при цьому болить голова!!! Дико(((

0

33

мене шота останнім часом ВСЕ дратує :angry:

0

34

облегчи душу, розкажи   :yep:

0

35

нема шо роССказувати...проССта всЄх би парвал... сільонОК нажаль маловаТо   :hobo:

0

36

мде добрі люди навколо мене живуть. Добрі добрезні я й не помічала. Мде(((

0

37

ICE написал(а):

проССта всЄх би парвал...

почнеш із форумчан?..  :'(

0

38

нее..форумчан трогати не буду )))

0

39

останнім часом мене страшенно дратує чиясь невизначеність, незрозумілість і загубленість...а ще більше дратує, що нІц ані грама не можу в тім допомогти, а в передчутті паскудства псується настрій, дратує, шо так важко той настрій отримати і так легко на нІц звести :angry:

0

40

Lady написал(а):

важко той настрій отримати і так легко на нІц звести

Саме того він такий цінний і так важливо ним тішитись поки є))

0

41

дратує мозгой**ство — коли людина городить тобі в вічі всяку туфту неправдиву, міфи і легенди... маю таких двох знайомих, причому дорослих уже.
я розумію наприклад повийо*** в підлітковому віці, коли похвалитись хочеш чимось перед однолітками. ну але коли тобі вже 20 з гаком — ну нафіга??  :canthearyou:  хтось поясніть!!

0

42

пояснюю=)) аби було. Бо ми загалом без того не можемо бо ми такі є)) і крапка. А тепер порада (а раз я мале і дурне слухатися не конче))) не можеш спілкуватися з такими людьми обмеж своє спілкування а якщо спілкуєшся і терпиш то не критикуй

0

43

Antares написал(а):

не можеш спілкуватися з такими людьми обмеж своє спілкування а якщо спілкуєшся і терпиш то не критикуй

..паХоду не таке вже й дурне :cool:

0

44

Antares написал(а):

пояснюю=)) аби було. Бо ми загалом без того не можемо бо ми такі є)) і крапка.

фсеодно не розумію... :)

Antares написал(а):

не можеш спілкуватися з такими людьми обмеж своє спілкування а якщо спілкуєшся і терпиш то не критикуй

ну, це надокучливе байкарство хоч і замахує, але все-таки надто дрібна річ, щоб переставати спілкуватися з цими людьми -- дружба цінніша :) залишається спілкуватися й терпіти... :)
але все рівно хочеться зрозуміти, що змушує людей молоти чисту пургу!! причому суцільним монологом, шо навіть слова не вставиш!
ага, і ше одне питання -- врешті-решт, як на це реагувати під час розмови?  :dontknow:

0

45

Andy_aka_Andy написал(а):

врешті-решт, як на це реагувати під час розмови?

я реагую на таке (також присутні люди з таким "паштєтом" в колі знайомих ) як на чиССту правду... але коли перегинають палицю.. то щиро регочу і ввічливо прошу не робити з мене дурного )

0

46

я реагую по ситуації, для мене тут однозначного рецепту немає))

0

47

так, курва, не люблю, коли люди втручаються у моє життя там, де це їх не стосується, а ще "з легкістю вітру" псують мені стосунки з іншими людьми на рівному місці і при цьому стверджують "не злись! життя прекрасне! ти ж про це знаєш!"" :mad:

0

48

без людей інших ти б все таки не змогла. Бо просто так майже ніхто не може. А засобом проти "лазання в життя" єлише ізоляція. Тому може все таки попробуй дещо легше до того всього ставитись, бо воно того не варте. :glasses: ІМХО

0

49

Lady написал(а):

так, курва, не люблю, коли люди втручаються у моє життя там, де це їх не стосується, а ще "з легкістю вітру" псують мені стосунки з іншими людьми на рівному місці і при цьому стверджують "не злись! життя прекрасне! ти ж про це знаєш!"" :mad:

паскуцтво :-(

0

50

так буває іноді кльов...коли нічого не дратує :flirt: тьфу-тьфу-тьфу))а може таке бути, шо почне дратувати то, шо нІц не дратує?)

0