Маю дома "Мак"...допоможіть з азами роботи на цій машині
можеш мені його на пару деньків дати в користування.... розберусь тобі поясню) "Мак"- мЄчта)
Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ |
Правила |
![]() |
|
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Балачка » Онлайн Допомога
Маю дома "Мак"...допоможіть з азами роботи на цій машині
можеш мені його на пару деньків дати в користування.... розберусь тобі поясню) "Мак"- мЄчта)
Yurik
Кстати пишу ответы с Мака
Чтобы не говорили, но он того стоит)
Спросите у Пусяки, она тоже на нем работает))
"Мак"- мЄчта)
..обіцяю купити як розбагатію...
... а всі прєлєсті Мака я ше незаціниФФ ))
ICEнеделю активного юзанья)))) и все))
Кстати и все Шоткаты которые ты использовал в Окнах, типа ctrl+c,ctrl+v и так далее, там делаются через cmd+c,cmd+v соответственно))
а есть де нибуть список горячих клавиш??
пасіба..ше тре мишку прикупити )))
ICE
Фирменную Эпловскуя, с колесом прокрутки на 360 градусов.
Аська на роботі не працює... коли нажимаю на запуССк то спочатку пише Connecting, потім Validating ..і вона не запускається ((( Рятуйте...
ше м такого не видів... а шо як номер вкрали?
(був на днях у Франику прецедент... )
та номер не вкрали... бо з дому заХожу то всьо гуд... переустановив на роботі Віндовс... і шота вАська почав вимахуватись ((
мала такий випадок також,справа у налаштуваннях...там ті порти треба перепрописувати і гейти, якщо в когось на компі зі співробітників/співмережників є ася також, то перепиши їх налаштування і введи собі, мало б допомогти
..не помагає (пробував)
тогди, можливо, файрвол/брандмауер на твоєму компі не пускає.
та мож бути (точніше 90% шо так і є, каспер вроді блокував прогу, але там відмінив) а влаССноруч негоден найти шо і де....(
Ээээ.... есть 2 вредные службы (которые якобы должны помогать) в винде. Брендмауер и Агент защиты.
Их можно убрав в Панель управления - Администрирование - Службы. Ну и на всякий случай перегрузиться.
Кстати а вдруг у тебя троян асечный сидит))
Отключил, перезагрузил - фиг там...пошел на серваке вырубил брендмауер - тоже фиг там...Грррр
..правда Агента безопасности ненашел (
а если через Квып подключаюССь то пишет что проблеми с прокси... но настройки содрал с сетевого компа на котором отлично работает Аська
Аську наССтроил ...уже онлайн..но с квипом проблеми ((
ICE
Скорее всего так и есть, вы то ходите в инет через прокси, так что я не знаю какие у вас там настройки.
Я просто Проксю не настраиваю, у меня все через НАТ.
кстати ти меня подтолкнул на решение проблеми )))
дядькі і тьотькі...можж в когось була подібна проблема: комп через пару (1-5) хвилин після включення, тупо сам вирубається..такий ефект, ніби його з розетки видьорнули.. (
мож хтота шота людССьке підССкаже..? (вінду переустонвлював)
ICE
И вот так всегда
Проблема явно в железе, меняй блок питания, и не бери китайские фирмы NONAME а какой нить нормальный блок чтоб у него пол кило живого весу было, во вторых почисти от пыли куллер на процессоре, и смаж его силиконовой смазкой или вазелином, это поможет на некоторое время.
ИМХО это может быть перегрев проца, изза недостаточного охлаждения или изза "разброса" номинального напряжения в блоке питания на 3.8 вольта.
85% глюков компьютера, енто плохой блок питания.
помоєму там с процом што то..приду домой скажу какоє сообщение биос видает... что там изменить в настройка ЦПУ...
SteelDi 2 ІСЕ,
якщо йдеться про перегрів проца, то я шось сумніваюсь нащот вазеліна і силіконової змазки... ну, принаймні не чув такого.
потрібна термопаста, яка мажеться між процом і радіатором. коштує 5 грн в РадіоХоббі. я вже кілька разів перемащував у себе вдома.
але почистити кулер від пилюки справді варто...
а складна та процедура з термопаССтою..... ніразу невидівший проца в очі дядя Айс годен буде то зробити власноруч??
там зовсім ніц складного! але ж іще не ясно, чи проблема саме в цьому..
1) на найближчу зарплату купляєш термопасту, продається у шприцах (а якшо не годен найти, дам свою );
2) відкручуєш з радіатора кулер;
3) знімаєш радіатор з процесора (спочатку відщолкуєш кріплення, але радіатор ще тримається на термопасті, і доведеться трохи пововтузити його і потягнути, шоб він знявся);
4) обережно газеткою знімаєш стару термопасту з процесора, потім з радіатора;
5) наносиш нову термопасту рівномірним шаром на проц, але шоб не заходила за краї і на плату шоб не попадала;
6) насаджуєш радіатор (він троха розтисне термопасту), защолкуєш кріплення (може йти трохи туго);
7) присобачуєш кулер назад, та й начебто все.
дядя Айс справиться, тільки от не гарантовано, шо це поможе! новий кулер з вищими оборотами значно ефективніше знижує температуру проца...
от щойно на думку спало... така штука стається якраз коли комп непрацював цілий день...і от тільки включаю..а він сам вимикається... проц ще невстигаэ нагрітиССь, десь 2-5 спроб увімкнення..і всьо гуд... патом працює як має бути ))
а, ну тоді це зовсім інша проблема ... явно не перегрів.
SteelDi, мабуть, правий — діло в блоку живлення, вольтаж глючний чи шо..
курочє тре блочок міняти?! )))
Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Балачка » Онлайн Допомога