фу стидно за останнє слово
ржу ))))
нинька тОжА непоганий фуцик має бути...паССмотрім ітог...тут уже мені поФФєг кто пабЄдіт.. бду балЄть за красівий футбольчєҐггг ))
Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ |
Правила |
|
|
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Спорт » ЄВРО-2008
фу стидно за останнє слово
ржу ))))
нинька тОжА непоганий фуцик має бути...паССмотрім ітог...тут уже мені поФФєг кто пабЄдіт.. бду балЄть за красівий футбольчєҐггг ))
ну да...макаронєя ілі гиспанія, мне би галоф пабольше..
нецікава, невидовищна гра, аж невіритьССя шо то Іспанці з ІталійцЄма грали...
в Ітогє пажиратЄлі макаронаФФ в за бортОм ))) а Рассєя матиме шанс поквитатиССь за розгром на старті чємпа !))
Піренейці попри всі мої переживання справилиССь з завданням і без особого напрягу накідали расСєє банякіФФ...таке неможе нетішити..
а ше пошкірив коментатор... таке враження шо він був накурений і тормозив, поССтійно вставляв сваі 5 капєєк с апазданієм ))
ну шо учаССнікі фінала ізвєССни.. думаю і пабєдітЄль тОже ! ))) Навряд чи німакє упуССтєт такой шанСС, да і смотряЦЦа вони покраще )))
мда...я легонько тойво, провтикав фінальний мачч, хкя асоьо не жадію, дививсі в записі і то лайно було.....вперьод гиспанія..
бҐгг...нємци апазорілі маі наССкі...а Іспанці паХоду і справді заССлужили більше німців чемпіонССтво...
а сама гра не була доССтойна фінала (
Я сиджу балдю... Дивлюся кращі голи Пеле. Мля. Слушай мою команду- Всем встать и тащитСССо!!!
Дивлюся кращі голи Пеле.
а ти де то взЄла?! )) дай паФФтикать
Паффтикать не дам бо нет на букву х... мені мамуня дєто дістала. За що їй честь і слава. А ще така байда є просто у підбірках кращих голів. Але то мляяя ааааа видовище для дрочіння (як каже мій друг)
єССно... ну як деССь попаде сі підруку абяз пасаТрю... я ващє то фанат БразільцеФФ...))
...удівляєт заінтєрєССованаССь праграмєроФФ фуТболАм )
ну мля як роби шось мужицьке то до кінця)) та й зрештою я ж не у войнушки граюсь))
http://www.unian.net/ukr/news/news-259076.html
«Наступний чемпіонат Європи відбудеться за чотири роки, сподіваймося - в Україні. )»
Скопійовано знак в знак. бу га га до сліз мляяяяяя шо робиться???
та думаю шо всьо гуд буде... афтар ашипся чутОк.. не зовсім в Україні ))
Вы здесь » Балачка під Ліхтарем - Івано-Франківськ » Спорт » ЄВРО-2008